Piyango’nun işi zor!

Erkekler Süper Ligi ikinci devresi dün oynanan müsabakalar ile başlarken, yazarımız Mehmet İhsan Doğan, Maliye Milli Piyango ile Göztepe arasındaki maçı özetledi.

Piyango’nun işi zor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erkekler Süper Liginde ikinci yarı tatsız başladı Maliye Piyango için.

İkinci yarının ilk maçında Göztepe’yi konuk etti Ankara ekibi. Alperen, Hakan, Eyüp, Coşkun, Muhammet, Halil İbrahim ve Furkan Giray ilk yedisi ile başladı Maliye Piyango. Göztepe ise Aleksandar, Murat, Evgeny, Mohsen, Gökhan, Tarık, Dragan ilk yedisiyle dizildi.

Salondaki bir avuç seyirci ilk gol için üç dakika beklemek zorunda kaldı. Maliye Piyango, Furkan’ın golüyle 1-0 önde. Üç dakika sonra Evgeny beraberliği sağladı. Sonra Halil İbrahim çıktı sahneye ve Maliye Piyango 16’ıncı dakikaya dört farkla önde girdi: 8:4. Göztepe farkı kapatmaya çalıştı, Ankara ekibi izin vermedi, 23’üncü dakika da dört farkla geçildi: 10:6.

Devreyi bir farkla 11:10 önde kapatan Maliye Piyango 37’inci dakikada oyunu bıraktı. Göztepe, 44’üncü dakikada 14:14 beraberliği yakaladı ve devam etti. Dört dakika sonra İzmir ekibi 14:16 öne geçmişti. 

Maliye Piyango’nun farkı kapatmasına izin vermeyen Göztepe, maçı 20:22 kazandı ve İzmir’e iki puanla döndü. Maliye Piyango ise ligin ilk haftasındaki 30:24’lük yenilginin rövanşını alamadığı gibi, dokuzunculuğa yükselme şansını da kaybetti. 




Bakmadan Geçme