Plaj Hentbol Milli Takım Pescara’da

1. Akdeniz Plaj Oyunları İtalya'da düzenlenecek.

Uluslararası Akdeniz Oyunları Organizasyon Komitesi’nin (ICMG) düzenlediği tarihin ilk Akdeniz Plaj Oyunları 28 Ağustos – 6 Eylül 2015 tarihleri arasında İtalya’nın Pescara kentinde gerçekleştirilecek.

Plaj hentbolu, plaj voleybolu, plaj futbolu, paletli yüzme, plaj tenisi, plaj güreşi, açık deniz yüzme, deniz küreği, deniz kanosu, su kayağı ve aquatlon dallarında düzenlenecek olan oyunlarda 24 Akdeniz ülkesinin sporcuları mücadele edecek. Bu ülkeler şöyle:

‘Arnavutluk, Cezayir, Andorra, Bosna Hersek, Hırvatistan, Kıbrıs, Mısır, İspanya, Fransa, Makedonya, Yunanistan, İtalya, Lübnan, Libya, Malta, Karadağ, Fas, Sırbistan, San Marino, Slovenya, Monako, Suriye, Tunus ve Türkiye’

25 sporcudan oluşan erkek ve kadın plaj milli takımlarımız, Alanya’da hazırlıklarına tamamladı ve Pescara’ya bugün gidiyor. erkek ve kadın plaj milli takımlarımız, 30 Ağustos – 2 Eylül 2015 tarihleri arasında müsabakalarını yapacak.

Türkiye oyunlara; plaj voleybolu (erkekler ve kadınlar), plaj hentbolu (erkekler ve kadınlar), plaj futbolu (erkekler), paletli yüzme (erkekler ve kadınlar), açık deniz yüzme (erkekler ve kadınlar) ve deniz kanosu (erkekler ve kadınlar) dallarında 64 sporcu ile katılacak.

PLAJ MİLLİ TAKIMLARIMIZIN KADROSU:

BAYAN MİLLİ TAKIM
SEYHAN KALIOSHI ANTRENÖR
ASLI ÜNVAR ANTRENÖR
YELİZ YILMAZ SPORCU
SERPİL İSKENDEROĞLU SPORCU
BUKET KESKİN SPORCU
SİBEL KARAMEKE SPORCU
NESLİHAN ÇALIŞKAN SPORCU
REYHAN KAYA SPORCU
MERVE DURU SPORCU
İREM KÖSELER SPORCU
ESMA ADNAR SPORCU
FETANE UZUNLAR SPORCU
ERKEK MİLLİ TAKIM
AKIN YENİGÜN ANTRENÖR
GÜRCİN CAN ANTRENÖR
CEMAL KÜTAHYA SPORCU
BURAK TURAN SPORCU
RAMAZAN MUTLU SPORCU
MUSA GÜNERLER SPORCU
Y. YAŞAR SİMSAR SPORCU
EKREM TÜFEKÇİDERE SPORCU
MÜJDAT ÖZCAN SPORCU
ÇETİN ÇELİK SPORCU
GÖKHAN ŞANLI SPORCU
OZAN ERDOĞAN SPORCU

Bakmadan Geçme