Plaj’da Bayanlarımız Gruptan Çıktı

Büyükler Avrupa Plaj Hentbol Şampiyonası Danimarka’da tüm hızıyla devam ediyor.

Erkek ve Bayan Milli Takmlarımızın mücadele gösterdiği Şampiyonada, Bayan Milli takımımız grubunda 4. olarak bir üst tura çıkmayı başardı. Erkek Milli Takımımız ise grubunda 6 olarak sıralama maçları oynamaya hak kazandı.

Bugün oynanan müsabakalarda Bayan Milli Takımımız Final niteliğinde ki Yunanistan maçını (1-2) kaybetti. Herşey bitti denilirken gelen İsveç galibiyeti(2-0) ve Yunanistan’ın yenilmesi , Milli Takımımızı grubunda 4.cü yaptı ve bir üst tur ana gruba çıkmasını sağladı.

Haber

Erkek Milli Takımımız ise bugün grubunda oynamış olduğu Macaristan maçından 1-2 mağlup ayrıldı ve grubunda 6.olarak klasman maçları oynamaya hak kazandı.

Bayan Milli Takımımız 1. Ana grupta, kendi grubundan İspanya ile beraber yer almakta. Bu ana grupta yer alan diğer ülkeler ise Macaristan ve Rusya. Bayan Milli Takımımız yarın 12.07.2013 tarihinde ilk önce Macaristan ile Saat:17.00 de karşılacak. Ardından Saat:21.00 ‘de Rusya ile mücadele edecek. Bayan Milli Takımımız İspanya ile 1.Ana grupta mücadele etmeyecek. Grupta oynamış olduğu ve 2-0 kaybetmiş olduğu maçın skorunu ana gruba taşımış oldu.

Bakmadan Geçme