Plaj'da Kadın Milli Takım Tur'ladı, erkekler üzdü!

2021 Plaj Hentbolu Avrupa Şampiyonası, Bulgaristan'ın Varna kentinde devam ediyor. Milli Takımlarımız mücadelelerini sürdürüyor.

HENTBOLHABER.NET – A Milli Kadın Plaj hentbol takımımız, 2021 Avrupa Plaj Hentbol Şampiyonası A grubu 4. maçında Danimarka’ya 2-0’lık skorla mağlup oldu.

Grubundaki 4. maçında Danimarka ile karşılaşan Millerimiz, ilk seti 21-12, ikinci seti de 16-15 kaybetti. Bu sonuçla Millilerimiz 4 puanda kaldı. A grubunda  oynadığı ilk maçta Ukrayna’yı 2-1 mağlup eden Kadın Plaj Milli takımımız, 2. maçında İspanya’ya 2-0 mağlup olmuştu. Günün 3. maçında ev sahibi Bulgaristan ile karşılaşan Ay-Yıldızlı millilerimiz, rakibini 2-0 mağlup etmişti.

Grupta oynanan diğer maçlar sonucunda Plaj A Milli Kadın Takımımız grubu 3.sırada bitirdi ve bir üst tura yükseldi. Final 1 . grubunda milli takımımız, statü gereği bir üst turda Norveç, Hırvatistan ve Macaristan ile mücadele edecek.  İlk grubu 3. bitirdiği için final grubuna A Milliler puan taşıyamadı ve 0 puanla başlayacak.

Erkekler 13-18’lik maçlarına çıkacak

A Milli Erkek Plaj Milli Takımımız, grubunu 4.sırada bitirdi ve final grubuna kalamadı. A Milli Plaj Erkek Takımımız 13-18’lik sıralama müsabakalarında yer alacak.

A Grubunda Romanya’yı 0-2 yenmiş, Danimarka’ya 2-0 mağlup olmuştu. Grubun diğer maçlarında Norveç’e 1-2, İspanya’ya da 0-2 mağlup olarak grubu 4.sırada bitirdi.

Klasman maçlarında A Milli Plaj Erkek Takımımız Yunanistan, Bulgaristan ile aynı grupta mücadele edecek.

 

Bakmadan Geçme