Play-Off’ta Heyecan Devam Ediyor

Hentbol Erkekler Süper Liginde Play-Off Müsabakalarının 2.maçları cumartesi günü oynanacak.

Play-Off 1. Tur maçlarında seride 2 galibiyeti bulan takım tur atlayacak olması 2.maçlar öncesi takımların son şansları olacak.

1.Tur ilk maçlarında Ankara İl Özel İdare, Maliye Milli Piyango karşısında , Beşikta, Mersin Hentbol karşısında , Çankaya Belediyesi Anka Spor, Bursa Nilüfer Belediyespor karşısında ve son olarakda Büyükşehir Belediye Ankaraspor, İzmir Büyükşehir Belediyespor karşısında 1-0 önde olan ekipler.

27 Nisan Cumartesi oynanacak olan müsabakaların ilki Bursa’da. Saat:13.00 de Bursa Nilüfer Belediyespor , Çankaya Belediyesi Anka Spor karşısında saha avantajı kullanarak seride durumu eşitlemeye çalışacak. Nilüfer Belediye Spor Salonunda oynanacak olan bu müsabakayı Savaş Yüksek – Durmuş Oktay hakem ikilisi yönetecek.

Cumartesi gününün ikinci maçı ise Ankara’da. Büyükşehir Belediye Ankaraspor, rakibi İzmir Büyükşehir Belediyespor‘u yenerek durumu 2-0 getirmek istemekte. Bu müsabaka Saat:15.00 de THF Spor Salonunda olacak. Müsabakanın hakemleri ise Mehtap Şimşek ile Pınar Hatipoğlu.

27 Nisan  Cumartesi gününün bir diğer maçı Saat:15.30’da İstanbul’da. Kara-Kartal, seride 1-0 önde bulunduğu rakibi Mersin Hentbol karşısında galip gelerek bir üst tura çıkmayı hedefleyecek. Süleyman Seba Spor Salonunda oynanacak olan müsabakayı Fuat Çam , Yüksel Çalkuç hakem ikilisi yönetecek.

Günün son maçı Saat:17.00 de THF Spor Salonunda. Ankara İl Özel İdarespor Kulübü, Maliye Milli Piyango karşısında rakibine, seride eşitlik şansı tanımak istemiyor. Müsabakanın hakemleri ise Fırat Beyde-Hasan Kaygusuz.

Bakmadan Geçme