Polat: “Tur Şansımız Yüksek”

Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor Antrenörü Polat: ” London GD karşısında tur şansımız yüksek ” dedi.

 Hentbolda Erkekler Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası 1. tur ilk maçında yarın İngiltere’nin London GD takımını konuk edecek Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor’un Antrenörü Zeki Polat, "Rakibimiz karşısında tur şansımız yüksek" dedi. 

Antrenör Zeki Polat yaptığı açıklamada, İngiliz ekibinin kadrosunda büyük bir değişime gittiğini belirterek, rakiplerinin son durumunu bilmediğini söyledi. 

London GD’nin kadrosunda sadece bir İngiliz oyuncu bulunduğuna işaret eden Polat, "Yabancı oyuncuların İngiltere’deki öğrencilerden oluştuğunu tahmin ediyorum. İki maçı da burada oynamayı kabul ettiklerine göre, çok iyi takım değiller diye düşünüyorum. Tur şansımız yüksek. Geçen yılki takımla kıyaslarsak yüzde 100 tur atlama şansımız var" diye konuştu. 

Polat, geçen sezona göre daha güçlü bir kadroya sahip olduklarını vurgulayarak, "İyi transferler yapmaya çalıştık. Tabii ki giden arkadaşlarımız da kaliteliydi ama rakip takımlar oyuncularımızı tanıdığı için sistem değişikliğine gitmemiz gerekiyordu. Bunun için farklı özelliklere sahip oyuncuları kadromuza kattık. Yeni sezon daha iyi bir Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor izleyeceğiz" ifadelerini kullandı.  

Başkent ekibi, London GD ile 1. tur maçlarını yarın ve 15 Eylül Pazar günü saat 17.00’de THF Spor Salonu’nda yapacak. Karşılaşmaları, Bulgar hakem çifti Georgi Doychinov ve Yulian Goretsov yönetecek.

Bakmadan Geçme