Polatlı Belediyesi ve Üsküdar Belediyesi galibiyet ile başladı

İzmirhentbolunun alt yapısından yetişen ve genç yaşta hayatını kaybeden Can Çağnay adına İzmir Büyükşehir Belediyesi SK, Fuar Kupası düzenledi.

HENTBOLHABER.NET –  İzmir Büyükşehir Belediyesi SK sporcusu, Lenfoma (lenf kanseri) nedeniyle hayatını kaybeden Can Çağnay için düzenlenecek turnuvada, Türkiye Kadınlar Süper Ligi’nden İzmir BŞB, Mudanya Belediyesi Dinçspor, Polatlı Belediyesi ve Üsküdar Belediyesi karşılaşıyor.

Turnuvanın açılış maçında Polatlı Belediyesi SK ile Mudanya Belediyesi Dinçspor karşı karşıya geldi. Müsabakaya hızlı başlayan Polatlı Belediyesi SK olurken, ilk yarı 18:10 Polatlı Belediyesi SK lehine sonuçlandı. İkinci yarıda da üstünlüğünü elden bırakmayan Ankara temsilcisi maçı 36:26 kazandı.

FOTO GALERİ EKLENECEKTİR

Günün ikinci maçında ise ev sahibi İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK ile Üsküdar Belediyesi SK karşılaştı. Müsabakaya her iki takımda istekli başladı. Hızlı hücumlar ile etkili olan İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK, 10.dakikayı 6:5 önde geçmeyi başardı. İlk devrenin sonlarına doğru hücumda daha iyi organize olan Üsküdar Belediyesi SK, İzmir Büyükşehir Belediyesi SK karşısında ilk yarıyı 13:16 önde kapadı. İkinci yarıda da üstünlüğünü bırakmayan Üsküdar Belediyesi SK, hazırlık turnuvasında 28:31 galip geldi.

Turnuva programı şöyle:

28 AĞUSTOS PAZARTESİ

14:00 Üsküdar Belediyesi – Mudanya Belediyesi Dinçspor 

15:30 İzmir BŞB – Polatlı Belediyesi 

29 AĞUSTOS SALI

16:00 Polatlı Belediyesi – Üsküdar Belediyesi

17:30 İzmir BŞB – Mudanya Belediyesi Dinçspor




Bakmadan Geçme