Polatlılı’nın Sultanları lideri devirdi

Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nin namağlup lideri Muratpaşa Belediyesi, Polatlılı’nın Sultanlarına boyun eğdi.

HENTBOLHABER.NET –  Polatlı Belediyesi SK, Türkiye Hentbol Kadınlar Süper Ligi mücadelesinde ligde namağlup liderliğini sürdüren Muratpaşa Belediyespor’u 27 – 26 mağlup etti.

Sezon başından beri liderlik koltuğunda oturan Muratpaşa Belediyesi, ligdeki ilk yenilgisini Polatlı Yeni Spor Salonu’nda yaşadı. Taraftarın büyük desteği ile maça başlayan Polatlının Sultanları kıran kırana geçen mücadele boyunca gösterdiği performans ile ayakta alkışlandı. Namağlup lider Muratpaşa Belediyespor’u ilk kez yenilgi ile tanıştıran Sultanlar, maç sonrası sevinçlerini tribünler ile paylaştılar. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya zorlu müsabakayı kulüp başkanı İsa Şengül ve kulüp yönetimi ile birlikte tribünden takip etti.

BAŞKAN YILDIZKAYA ; “SPORCULARIMIZI, YÖNETİCİLERİMİZİ VE TEKNİK KADROMUZU KUTLUYORUM”

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya maçın ardından yaptığı açıklamada; “Hentbol Takımımız Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde başarıyla mücadele ederek bizleri mutlu ediyor. Bugün de motivasyonun ve takım oyununun önemini göstererek, ligin namağlup liderini yendiler. Hentbol müsabakalarında takımımızı yalnız bırakmayan ve her hafta tribünleri dolduran hemşehrilerimizi kutluyorum. Sporcularımızı, yönetimimizi ve teknik kadromuzu tebrik ediyorum.” Şeklinde konuştu.Kulüp başkanı İsa Şengül verdikleri destekten ötürü Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkayaya teşekkür ederek ligi en iyi yerde bitirip Polatlı yı başarılı bir şekilde temsil etmeye devam edeceklerini belirtti.

Bakmadan Geçme