Polis müdahalesi hastanelik etti

Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası finalinde yaşanan olaylar müsabakaya gölge düşürdü.

HENTBOLHABER.NET / İZMİR – Beşiktaş Mogaz HT ile Rainbow Kayseri Spor Kulübü arasında oynanan Erkekler Spor Toto  Türkiye Kupası finalinde taraftarlar arasında çıkan olayda bir kişi hastaneye kaldırıldı.

Dakikalar 13:08’i gösterdiğinde bazı taraftarların sahaya inmesi ile maç durdu.

“Finalde olay var” haberi için TIKLAYINIZ!!!

Haber

Beşiktaşlı bir grup taraftar, Rainbow Kayseri’yi desteklemeye gelen taraftarların Galatasaray formalı olması ve “Sekiztaş” diye tezahürat yapması üzerine sahaya inerek Kayseri tribününün önüne geldi. Araya giren az sayıdaki çevik kuvvet polisi olayları yatıştırmaya çalışsa da başarılı olamadı. Taraftar grupları anonslarla sakin olmaya çağrılırken, salona daha fazla polis gelmesi için beklendi. İki takım oyuncuları ortamı yumuşatmak için tribünlere yönelerek taraftarlara sohbet etti.

Arbedede başına almış olduğu cop darbesiyle yaralanan Kayserili bir taraftar, ilk müdahalenin yapılabilmesi için oyun sahasına indirildi. Yaralanan vatandaşın buradaki müdahaleden sonra Eşrefpaşa Hastanesi’ne kaldırıldığı öğrenildi. Yaklaşık 20 dakika süren duraklamanın ardından devam eden müsabakada Beşiktaş Mogaz rakibini 40-25 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.

Hastaneye kaldırılan taraftarın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

 Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Fotoğraf : Okan Kara – Tuğkan Ülken

Bakmadan Geçme