Pozdrav Vedran Zrnic!

Beşiktaş Mogaz’a geçen sezon katılan ve bu sezon başı sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedilen Vedran Zrnic’e emekleri için teşekkür edildi.

Süleyman Seba Spor Salonu’nda gerçekleşen sezonun ilk antrenmanında kulübün resmi sitesine açıklamalarda bulunan Vedran Zrnic, Beşiktaş Mogaz geçirdiği bir sezonun kendisi için unutulmaz olduğunu ve takımdaki arkadaşlık ilişkilerini hiç bir zaman unutmayacağını belirtti.

Haber
 
Antrenman sonunda Vedran Zrnic ile toplantı yapan Beşiktaş Mogaz Takımının İdari Menajeri Berk Karahan, internet sitesine yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Ailevi sebeplerinden dolayı Zrnic’e teşekkür ettik. Kendisi yaklaşık 15 gün önce beni arayarak 3 tane küçük çocuğunun okul çağında olduğunu ve Türkiye’deki okul sıkıntısından dolayı ailesini yanına getiremediğini ve bunun da aile içinde problem yarattığını belirterek ayrılmak için izin istedi. Biz de ailenin her şeyden önemli olduğunu söyledik ve kendisine teşekkür ettik. Hırvatistan’ın Nexe takımına transfer olacağını ve sezon sonunda jübilesini yapacağını söyledi. Sezon sonu biz jübilesini yapmak istiyorduk ama malesef olmadı. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ettik. Böyle karakterli bir oyuncuyla çalıştığımız için çok mutluyuz. Kendisi bundan sonra Hırvatistan’da bize genç oyuncular konusunda yardımcı olacak. Buradaki anılarını unutamadığını dile getirdi. EHF VELUX Şampiyonlar Ligi’nde Zagreb deplasmanına gideceğiz ve takımımızla tekrar bir araya gelecek. Biz de vakit kaybetmeden sağ kanat bölgesi için adaylarımızı belirleyip teknik kadromuzun raporu doğrultusunda adımlarımızı attık. Teknik kadromuzun onay verdiği isim üzerine yoğunlaşarak transferini 1 hafta içerisinde tamamlayacağız” dedi.

Bakmadan Geçme