Prof. Dr. Yaşar Sevim kabri başında anıldı

Türkiye Hentbol Federasyonu Kurucu Başkanı Prof. Dr. Yaşar Sevim, aramızdan ayrılışının 10. yılında kabri başında dualarla anıldı.

HENTBOLHABER.NET – Ankara Karşıyaka Mezarlığı’ndaki anma töreninde Sevim’i ailesi, sevenleri ve Hentbol camiası yalnız bırakmadı.

Yaşar Sevim’in eşi Mahire Sevim ve oğlu Tolga Sevim ile birlikte Hentbol Federasyonu Genel Sekreteri Mutlu Kadıoğlu, eski Federasyon Başkanı Günal Ensari, A Milli erkek takım antrenörü Okan Halay, Genç milli erkek takım antrenörü ve Eğitim Kurulu Başkanı Murat Bilge, MHK Başkanı Barbaros Yılmaz, eski Kırkpınar Başpehlivanı Recep Kılıç,  eski basketbolcu ve Milli Takım Antrenörlerinden Orhan Girgin, antrenörler, yakınları ve sevenleri anma törenine katıldı.

Törende konuşma yapan eşi Mahire Sevim, “10 yıl nasıl geçti anlamadım. Her yıl ayrı bir özlemle anıyoruz. Yaşar Hoca hentbolun içinde çok değerli yönetici, sporcu, hakem, antrenör zincirini oluşturdu. Kendisi Türk hentbolunda önemli işlere imza attı. Camiadaki başarılarla mutlu olurdu.

Bugün de kıymetli vaktinizi ayırıp buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Tören okunan dualar ve Yaşar Sevim ile ilgili anlatılan anılarla son buldu.

Bakmadan Geçme