PSG üçüncülük ile yetindi

Yıldızlar karması PSG Handball, VELUX EHF Final4’da üçüncü oldu.

HENTBOLHABER.NET – Velux EHF Final4 3.4.’lük maçında PSG Handball ile HC Vardar karşılaştı.

PSG Handball – HC Vardar arasındaki mücadelenin ilk 10 dakikası 3-5 Vardar lehine geçildi. Özellikle Vardar kalecisi Milic, PSG’nin yıldızlarına gol şansı tanımadı ve maça iyi başladı. Müsabaka karşılıklı goller ile geçerken ilk devrenin son beş dakikasına 13-13 eşitlik ile girildi. İlk devrenin son anlarında skorda daha etkili olan Vardar ilk devreyi 14-15 önde kapamayı başardı.

Haber

Photo: EHF / Heimken, Hocevar, Lämmerhirt, Stadler

İkinci yarıya da takımlar karşılıklı goller ile başladı.  Ancak PSG ilk yarıda ki gibi hızlı hücumları iyi değerlendirmeyi başardı. Set hücumlarında Vardar orta oyun kurucu ve solkanat üzerinden aktif olmaya çalışırken, PSG Handball pivot ve orta oyun kurucudan daha fazla hücum etti. İkinci devrenin ilk 10 dakikasıda da beraberlik bozulmadı ve skor 21-21 geçildi. Müsabaka berabere devam ederken Vardar’ın etkili isimlerinden Jorge Maqueda Pena 3. iki dakika zaman cezasını aldı ve kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 45.dakikada 22-22 eşitlikle geçilirken, PSG Vardar’ın eksik oynamasını iyi değerlendiremedi. Vardar’ın eksik oynadığı dakikalarda kalecisi Milic, PSG’nin etkili şutörlerine kalesini kapadı. Maçın son beş dakikasına 25-25 berabere girildi. PSG’de çok fazla süre şansı bulamayan Narcisse oyuna girince taraftarları büyük sevgi gösterisinde bulundu. Narcisse’nin oyuna girmesi takımına büyük katkı sağladı ve maçın son iki dakikasına PSG, 28-26 önde girdi. Son hücumda golü bulan PSG son anları rahat oynadı ve maçı 29-28 kazanmayı başardı.

PSG Handball, HC Vardar’ı 29-28 mağlup ederek VELUX EHF Erkekler Şampiyonlar Ligi 2018/19 sezonunu 3. olarak kapamış oldu.

 

Bakmadan Geçme