Rainbow Kayserispor: 42 Göztepe: 34

Erkekler Hentbol 1. Lig play-off final grubu maçında Rainbow Kayserispor, Göztepe’yi 42-34 mağlup etti

Göztepe’yi 42-34 yenen Rainbow Kayserispor’un antrenörü Yücel Şimşek,"Göztepe’yi rahat yeneriz düşüncesiyle ilk yarı bir kopukluk vedisiplinsizlik oldu fakat atlatmasını bildik" dedi.

Şimşek,  yaptığı açıklamada, iki kardeş takımın dostane bir maç sergilediğini söyledi. 

İlk yarının 16-16 sonuçlandığını anımsatan Şimşek, şöyle devam etti:

"İkinciyarı bire birleri çok iyi değerlendiren biz olduk. Takım disiplininihiç kaybetmeyen biz olduk. Ataklarda sağlam savunma sergiledik ve güzelpozisyonlar çıkardık. Maçı kazanmasını bildik. Bütün çocuklarımı ayrıayrı tebrik ediyorum. Emeklerini sahaya yansıtmasını bildiler,karşılığını da aldık. Hayırlı olur inşallah. İlk yarı pozisyondeğerlendirmelerimizde ferdi hatalarımız oldu. Çok iyi oyuncularımızdanİgor’u bugün dinlendirmek istedim, yarınki maç için. Onun eksikliğinikısmen gördük fakat takım iyiydi. İlk yarıda sadece motivasyon eksikliğioldu. Göztepe’yi rahat yeneriz düşüncesiyle ilk yarı bir kopukluk vedisiplinsizlik oldu fakat atlatmasını bildik. İkinci yarıyı rahatgeçirdik. Dünkü maçı da alarak rahatladık. Bu, bizim için büyük artıoldu. Yarınki Konya maçıyla da son noktayı koymak istiyoruz."

Şimşek, play-off’ta 4 iyi takımın güzel bir mücadele sergilediğini dile getirdi.

Butakımların, çok iyi kadrolara sahip olduğunu belirten Şimşek, "Hepsiniayrı ayrı tebrik ediyorum. Çok güzel kadrolar var. Çok güzel bir kalite,play-off’a yansıdı. Güzel maçlar seyrettik. Göztepe’yi ayrıca çoktebrik ediyorum. Birlikte bir lig geçirdik. Sporcuları ve hocalarıylagüzel kardeşlik ve dostluk ilişkilerimiz var. Göztepe, bu maçta varınıyoğunu ortaya koydu. Son şansını sonuna kadar denediler" diye konuştu.

Bakmadan Geçme