Rainbow’a Bir Ödül’de Yerel Gazeteden

Kayseri’de yayınlanan bir spor gazetesinin düzenlediği 9’uncu geleneksel Kayserimaç 2013 Oscarları ödül törenine Vali Orhan Düzgün, Büyükşehir Belediye başkanı Mehmet Özhaseki, profesyonel ve amatör kulüp başkanları, yöneticiler, antrenör, hakem, saha komiseri ve çok sayıda sporcu katıldı.

Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’nde yapılan etkinlikte konuşan ValiOrhan Düzgün, 9 yılını dolduran bu organizasyonu ve spor camiasını biraraya getiren yöneticileri kutluyorum. Kayserispor’un küme düşmesineüzüldük. İnşallah Kayseri Erciyesspor’umuz ligde kalır dedi. BüyükşehirBelediye başkanı Mehmet Özhaseki’de Kayserispor’un gelecek sezon yenidenSüper Lig’e döneceğine inandığını belirtti, Kayseri’de spor altyapısını oluşturacat tesisler yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz.Kayseri Erciyesspor’da son 2 maçını kazanmalı diye konuştu.

Gazeteningenel yayın müdürü Salih Balcı’da, Kayseri bir spor kenti. KayseriErciyesspor’uyla, Kayserispor’uyla, Kaskispor kadın basketbol takımıyla,Hentbol Süper Ligi’ndeki yeni takımı Rainbow’uyla sportif alandamücadale ediyor dedi.

Törende MehmetÖzhaseki’ye onur ödülü, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ayılın belediye başkanı, Kayseri Erciyesspor Başkanı Eren’e yılın sporadamı, Kayseri Erciyesspor’a yılın takımı, Kayseri Erciyesspor teknikdirektörü Hikmet Karaman’a yılın teknik direktörü, Kayseri ErciyessporluYasin Öztekin ve Papa Diakhathe’ye profesyonel dalda yılın futbolcusu,Torku Konyaspor genel menajeri Seyit İçgül’e yılın menajeri, Kayserisporyönetim kurulunun en genç üyesi Mehmet Delikan’a yılın yöneticisi ödülüverildi. Bekir Yıldız, Abdullah Keskinkılıç, Şahin Sucukları, İl Özelİdare Ampute takımı, Harun Çelik, Mehmet Özdemir, Hacılar KayseriErciyesspor, futbol hakemleri Emre Altun ve Murat Ülger, Rainbow hentboltakımı, Fatih Mehmet Akbeyaz ve Kayseri Erciyesspor alt yapısı özelödüle layık görüldü.

Bakmadan Geçme