.
HESABIM
Üye Ol

Rainbow’dan İftar Yemeği

Rainbow’dan İftar Yemeği

Hentbol Erkekler 1.Liginde mücadele etmeye hazırlanan Rainbow Kayseri Spor Kulübü idarecileri, teknik heyet ve sporcular iftar yemeğinde buluştu.

Haberin Tarihi: 3 Ağustos 2013

Yemeğe Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Akbeyaz ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mehmet Büyükbakkal, Fatih Yücel, Murat Saçmacı, Mustafa Özlütürk, antrenörümüz Yücel Şimşek ve sporcular  katılırken , Asbaşkan Hacı Mehmet Büyükbakkal  iftar programı için kulüp başkanı ve ekibine teşekkür ederek, “Birlik ve beraberliğin sergilendiği bir ay içerisinde spor alanında da dayanışmayı ve birlikteliği hep birlikte yaşıyoruz.” dedi.

Kayseri Rainbow

Rainbow Kayseri Spor Kulübü’nün  1.ligde mücadele edeceğini söyleyen Büyükbakkal,  “İnanç, gayret ve çalışma bir araya geldiği zaman başarı kaçınılmaz oluyor. Takımın veya ilin büyük olması, paranın fazla olmasıyla hiçbir sorunu çözemezsiniz. Öncelikle sporcuların kendi arasında iyi bir ekip çalışması, dayanışma sergilemesi, yönetim ve çalıştıranlarla sinerji oluşturması ve daha sonra da elinden gelenin en iyisini yapması söz konusu. O olduğu takdirde biz inanıyoruz ki şampiyonluk için mücadele edeceğiz ve inşallah şampiyonluğu da yakalayacağız.” diye konuştu.

Bu sezon çeşitli takımlardan transferler olduğunu, bu transferlerle hem takımın gücünün arttığını Kayseri’de yetişmiş  sporcularla birlikte iyi bir karışımın olduğunu söyledi.

Kulüp Antrenörü Yücel Şimşek öncelikle Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüpoğlu’na  ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü M.Metin Özen’e göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı çok teşekkür ettiklerini ,Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Akbeyaz ile  Lise yıllarında Hentbol  oynadıklarını  söyledi. Tek  tek sporcuları tanıştıran ŞİMŞEK, amaçlarının Süper Lige çıkarak orada kalıcı olmak ve Avrupa Kupalarına katılarak Kayseri’den bir hentbol takımının ilk defa  Türkiye’yi temsil  etmesini canı gönülden istediklerini belirtti. Sezon öncesi kampının Erciyes Tekir Yaylasında olacağını, yabancı sporcuların ise 15 Ağustos itibarı ile kampa katılacağını söyledi. Fatih Mehmet AKBEYAZ ve Yönetim Kuruluna çok teşekkür ettiğinide sözlerine ekleyen Şimşek, "Bu sezon hayırlısı ile hedeflerimize ulaşcağız."dedi.

Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Akbeyaz ise Sporculara hoşgeldiniz diyerek, iftar yemeğiyle bir arada olma amacında olduklarını belirterek, katılımları için tüm davetlilere teşekkür etti.1989 dan bu yana  Hentbol Sporuna sporcu ve yönetici olarak  hizmet ettiklerini, Kulübü kurarken amaçlarının Kayseri’de altyapıdan  yetişen sporcuların önünü açarak, onların Milli Takımlarda oynamasını sağlamak olduğunu belirtenAkbeyaz,  sporcu fabrikası kuracaklarını sözlerine ekledi.Yönetim olarak amacımız Rainbow Kayseri Spor’u  daima ileriye taşıyarak Kayserimizin  ismini duyurmak olduğunu, “Tek yürek, tek güç" halinde ilimizi şampiyonluğa taşıyacaklarını, desteklerini esirgemeyen Kayseri  Valimize ,Büyükşehir Belediye  Başkanımıza ,Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürümüze,Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanımıza  çok teşekkür ettiklerini söyledi. Akbeyaz, inşallah lig başlayınca emeklerinin karşılığını almak için mücadele edeceklerini belirtti.İftar Yemeği sıcak bir ortamda yemeklerin yenmesi ile son buldu.

Kayseri nRainbow

 

Bir Yorum Yazın