Rainbow’dan İftar Yemeği

Hentbol Erkekler 1.Liginde mücadele etmeye hazırlanan Rainbow Kayseri Spor Kulübü idarecileri, teknik heyet ve sporcular iftar yemeğinde buluştu.

YemeğeKulüp Başkanı Fatih Mehmet Akbeyaz ve Yönetim Kurulu ÜyelerimizMehmet Büyükbakkal, Fatih Yücel, Murat Saçmacı, MustafaÖzlütürk, antrenörümüz Yücel Şimşek ve sporcular  katılırken , Asbaşkan Hacı Mehmet Büyükbakkal  iftar programı içinkulüp başkanı ve ekibine teşekkür ederek, “Birlik ve beraberliğinsergilendiği bir ay içerisinde spor alanında da dayanışmayı vebirlikteliği hep birlikte yaşıyoruz.” dedi.

Haber

RainbowKayseri Spor Kulübü’nün  1.ligde mücadele edeceğini söyleyenBüyükbakkal,  “İnanç, gayret ve çalışma bir araya geldiği zaman başarıkaçınılmaz oluyor. Takımın veya ilin büyük olması, paranın fazlaolmasıyla hiçbir sorunu çözemezsiniz. Öncelikle sporcuların kendiarasında iyi bir ekip çalışması, dayanışma sergilemesi, yönetim veçalıştıranlarla sinerji oluşturması ve daha sonra da elinden gelenin eniyisini yapması söz konusu. O olduğu takdirde biz inanıyoruz kişampiyonluk için mücadele edeceğiz ve inşallah şampiyonluğu dayakalayacağız.” diye konuştu.

Busezon çeşitli takımlardan transferler olduğunu, bu transferlerle hemtakımın gücünün arttığını Kayseri’de yetişmiş  sporcularla birlikte iyibir karışımın olduğunu söyledi.

KulüpAntrenörü Yücel Şimşek öncelikle Türkiye Hentbol Federasyonu BaşkanıBilal Eyüpoğlu’na  ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü M.Metin Özen’egöstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı çok teşekkür ettiklerini ,KulüpBaşkanı Fatih Mehmet Akbeyaz ile  Lise yıllarında Hentbol oynadıklarını  söyledi. Tek  tek sporcuları tanıştıranŞİMŞEK, amaçlarının Süper Lige çıkarak orada kalıcı olmak ve AvrupaKupalarına katılarak Kayseri’den bir hentbol takımının ilk defa Türkiye’yi temsil  etmesini canı gönülden istediklerini belirtti. Sezonöncesi kampının Erciyes Tekir Yaylasında olacağını, yabancı sporcularınise 15 Ağustos itibarı ile kampa katılacağını söyledi. Fatih MehmetAKBEYAZ ve Yönetim Kuruluna çok teşekkür ettiğinide sözlerine ekleyen Şimşek, "Bu sezon hayırlısı ile hedeflerimize ulaşcağız."dedi.

KulüpBaşkanı Fatih Mehmet Akbeyaz ise Sporculara hoşgeldinizdiyerek, iftar yemeğiyle bir arada olma amacında olduklarını belirterek,katılımları için tüm davetlilere teşekkür etti.1989 dan bu yana Hentbol Sporuna sporcu ve yönetici olarak  hizmet ettiklerini, Kulübükurarken amaçlarının Kayseri’de altyapıdan  yetişen sporcuların önünüaçarak, onların Milli Takımlarda oynamasını sağlamak olduğunu belirtenAkbeyaz,  sporcu fabrikası kuracaklarını sözlerine ekledi.Yönetim olarakamacımız Rainbow Kayseri Spor’u  daima ileriye taşıyarak Kayserimizin ismini duyurmak olduğunu, “Tek yürek, tek güç" halinde ilimizişampiyonluğa taşıyacaklarını, desteklerini esirgemeyen Kayseri  Valimize,Büyükşehir Belediye  Başkanımıza ,Gençlik Hizmetleri Ve Spor İlMüdürümüze,Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanımıza  çok teşekkürettiklerini söyledi. Akbeyaz, inşallah lig başlayınca emeklerininkarşılığını almak için mücadele edeceklerini belirtti.İftar Yemeği sıcakbir ortamda yemeklerin yenmesi ile son buldu.

Haber

 

Bakmadan Geçme