Rainbow’dan Spekülasyonlara Yazılı Açıklama

Hentbol Erkekler Süper Liginin yeni ekibi Kayseri Rainbow Spor Kulübünde Yönetim Kurulu Toplantısı sonrası yazılı açıklama geldi.

Kayseri Rainbow Spor Kulübü  Yönetim kurulu toplantısını yaparak sezon sonu değerlendirmesini ve transfer politikasını belirlemiştir.


Kul
üp Başkanı Fatih Mehmet Akbeyaz yapılan toplantının çok verimli geçtigini ,1.Ligi şampiyon olarak bitirmenin vermiş olduğu gurur, güç ve Kayseri’lilerin vermiş olduğu desteğide arkamıza alarak yönetim kurulumuzu da güçlendirmiş olduklarını belirtti.
 

Haber

Akbeyaz yapmış olduğu açıklamada : "1.ligde takımı şampiyon yaparak, Süper Lige çıkaran teknik ekip ve sporcularımıza çok teşekkür ediyorum. Kulüp antrenörümüz ve  arkadaşım olan Yücel Şimşek ile devam  kararı aldıklarını , 06.06.2014 tarihinden itibaren antrenörümüz başkanlığında transfer çalışmalarına başlayacağız.  "dedi.


Transfer Görüşmeleri Asılsızdır

Akbeyaz , "Bugüne kadar transfer etik değerlerine uyduk. Hiçbir sporcu ve kulüple transfer görüşmesi yapılmadı. Bazı sporcu ve hocaların görüşme yaptıkları yönündeki asılsız, asparagas, nemalanma çabaları sepekülasyonlardan ibarettir. Yeni sezonun Hentbol camiasına hayırlı olmasını diliyorum.  Lige renk katacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın."dedi.


HaberAntrenör Yücel Şimşek ise
, Kayseri olarak Süper lige çıkmanın haklı gururunu yaşadıklarını emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirterek ,  "Transfer çalışmalarının önümüzdeki hafta dış transfer ile başlayacak. Akabinde Haziran ayı içerisinde Süper Lige uygun bir kadro ile yola devam edilecektir. Önümüzdeki sezonun zorlu maçlara sahne olacağını biliyoruz. Yarıştaki yerimizi en iyi şekilde alacağız.. Süper Ligin şahsıma kulübüme ve Hentbol camiasına hayırlı  olmasını temenni ederim."dedi.

Bakmadan Geçme