Rakip İspanya…

A Milli Erkek Hentbol Takımımız, Cezayir’de düzenlenen 19. Akdeniz Oyunları B Grubu ikinci maçında bugün İspanya ile karşılaşacak.

HENTBOLHABER.NET – Oran’daki 24 February Arzew Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 22.00’de başlayacak  ve TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Milli Takımımız dün akşam oynana ilk maçında ev sahibi Cezayir’e 32-27’lik skorla mağlup olurken, B Grubu’nun diğer maçında Kuzey Makedonya Yunanistan’ı 39-21 mağlup etmişti.

Başantrenör Okan Halay yönetimindeki A Milli Erkek Hentbol Takımı kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Coşkun Göktepe, Enis Yatkın, Samet Kamberoğlu, Yaşar Erdem Ateş, Halil İbrahim Öztürk, Genco İlanç, Ali Emre Babacan, Atakan Şirin, Gökay Bilim, Ömür Pehlivan, Durmuş Ali Tınkır, Görkem Biçer, Şevket Yağmuroğlu, Alper Aydın, Tolga Durmaz, İlkan Keleşoğlu

A Milli Erkek Hentbol Takımımız, Akdeniz Oyunları’nda İspanya, K.Makedonya, Yunanistan ve Cezayir ile birlikte B Grubu’nda yer alıyor. Oran’da 24 February Arzew Spor Salonu’nda oynanacak grup maçlarında, Milli Takımımız 1 Temmuz’da K. Makedonya ile saat 21.00’de, 2 Temmuz’da ise Yunanistan ile saat 19.00’da karşılaşacak.

Bakmadan Geçme