Rakip Orlen Wisla Plock

Beşiktaş Mogaz, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi 7. maçında 14 Kasım Cumartesi günü TSİ 17.00'de Orlen Arena'da Orlen Wisla Plock ile karşılaşacak.

Avrupa hentbolunun güçlü ekiplerinden Orlen Wisla Plock, Polonya’nın başkenti Varşova’nın kuzeyinde yer alan Plock’ta 1947 yılında kuruldu. Maçlarını 5 bin 500 kişilik Orlen Arena’da oynayan ve kadrosunda önemli isimleri bulunduran Polonya ekibini İspanyol teknik adam Manolo Cadenas çalıştırıyor.
 
Orlen Wisla Plock, yerel ligde bir maçı eksik olarak topladığı 18 puanla ikinci sırada, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi’nde ise 3 puanla altıncı sırada yer alıyor.
 
Orlen Wisla Plock, geçtiğimiz sezon da Beşiktaş Mogaz ile VELUX EHF Şampiyonlar Ligi grup müsabakalarında karşılaşmış ve oynanan maçlardan galip ayrılmıştı.
 
Polonya temsilcisi Orlen Wisla Plock, Avrupa hentbolunun en büyük organizasyonu olan şampiyonlar ligi heyecanını bu sezonla birlikte onuncu kez yaşıyor. Orlen Wisla Plock’un bu turnuvadaki en büyük başarısı Son 16 Turu’na adını iki defa yazdırmak oldu.
 
Polonya liginde 7 kez şampiyon olma başarısı gösteren Orlen Wisla Plock, 10 kez de Polonya kupasını müzesine götürdü.
 

Bakmadan Geçme