“Rakiplerimizi iyi analiz ediyoruz”

Erkekler1. Ligi'ne iyi başlayan Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü'nün Türkiye kupasındaki rakipleri de belli oldu.

 Ön elemede rakiplerini geçen Aziziye Belediyesi Termalspor, son 16’da B grubuna düştü. Termalspor’un rakipleri, Amasya Taşova Yibo, Göztepe ve Metropolspor oldu. Dört grupta mücadele edecek takımlardan, grubunu ilk iki sırada tamamlayanlar çeyrek finale yükselecekler. 

Hem Türkiye Kupası hem de ligdeki rakipleri hakkında Aziziye Belediyesi Termal Spor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar Hentbolhaber.Net’e açıklamalarda bulundu:

“Teknik ekibimiz ve bizler rakiplerimizi en iyi şekilde takip ediyor ve biliyoruz. Teknik ekip analizlerini yapıyor. Türkiye Kupasında zevkli müsabakalar bizi bekliyor. Hedefimiz grupta ilk ikiye girip Türkiye Kupası’nda tur atlamak. Ankara’da istediğimiz sonucu alacağımızı düşünüyorum” dedi.

Ligde Konya Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü ile karşılaşacaklarını ve düşüncelerini sorduğumuzda Gülakar, “Şuana kadar ligde 3 maç oynadık ve kazandık. Takımımız başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. Deplasmanda rakibimizden daha fazla koşarak, daha fazla mücadele ederek galip gelmek için çaba harcayacağız” dedi.




Bakmadan Geçme