“Yine Ramazan Döne”

Beşiktaş Mogaz’ın ünlü Sağ Oyun Kurucusu Ramazan Döne, bir kere daha EHF Şampiyonlar Liginde haftanın karmasında…

HENTBOLHABER.NET – Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı, VELUX EHF Şampiyonlar Liginde rakiplerini devirmeye devam ederken,  siyah beyazlıların milli oyuncusu Ramazan Döne de devler arenasında izleyenleri büyülemeye devam ediyor.

Beşiktaşlı yıldız, Şampiyonlar Liginde 7. Haftanın Karmasında yer aldı.

VELUX EHF CL 7. HAFTA KARMASI

Haftanın karmasındaki 7 oyuncu şunlar oldu:

Kaleci: Gonzalo Pérez de Vargas Moreno (FC Barcelona Lassa)
Sol Kanat: – Uwe Gensheimer (PSG)
Sol Oyun Kurucu: Joan Cañellas Reixach (HC Vardar)
Orta Oyun Kurucu: Luka Cindric (HC Vardar)
Sağ Oyun Kurucu: Ramazan Döne (Beşiktaş Mogaz HT)
Sağ Kanat: Albert Rocas (Naturhouse La Rioja)
Pivot: Ludovic Fàbregas (Montpellier Handball)

BEŞİKTAŞ TUR HESABI YAPIYOR

Beşiktaş Mogaz, geçen Cumartesi günü Portekiz şampiyonu Braga’yı deplasmanda mağlup ederek play off şansını korudu. Ramazan Döne bu maçta 11 gol kaydederek takımının başarısında kilit rol oynadı.

Son galibiyetle puanını 9’a çıkaran Kara Kartallar, HBC Nantes’ın lider olduğu D Grubunda averajla Ukrayna şampiyonu Motor Zaporozhye’nin ardından 3. sırada yer aldı. 

Ukrayna ekibi, Cumartesi oynanan müsabakada Nantes’ı deplasmanda 23:34 mağlup ederek Fransızların namağlup serisine son verdi. Devler ligine bu sezon ilk defa Wild Card ile katılan Nantes, 7. Haftaya sezonun yenilgisiz tek takımı olarak girmişti.

BEŞİKTAŞLILAR 7 HAFTADA 3 KEZ KARMADA YER ALDI

A Milli Takımın da Kaptanlığını üstlenen Ramazan Döne, 5. Haftanın Karmasında da yer almış, hentbolseverlerin oylarıyla da “Haftanın Yıldızı” seçilmişti.

RAMAZAN DÖNE HAFTANIN YILDIZI OLDU

Beşiktaş Mogaz’ın ve milli takımın başarılı Pivotu Tolga Özbahar da Şampiyonlar Ligi 2016/17 Sezonu açılış karşılaşmasında gösterdiği olağanüstü performansla Haftanın Karmasına seçilmişti. Özbahar, yapılan oylamada “Haftanın Yıldızı” olmayı başarmıştı.

TOLGA ÖZBAHAR HAFTANIN YILDIZI OLDU

Tolga Özbahar, 2014/2015 Sezonunda (Beşiktaş’ın ilk sezonu) EHF Şampiyonlar Ligi Yıldız Takımına (All Star) aday gösterilen ilk Türk oyuncu olarak da tarihe geçmişti.

YILDIZINI GÖKLERE ÇIKAR TÜRKİYE

OYLAMA BAŞLADI

Ramazan Döne’ye oy vererek VELUX EHF Şampiyonlar Ligi 7. Haftasının en değerli oyuncusu seçebilirsiniz.

Ramazan’a oy vermek için TIKLAYINIZ

“TEK KELİMEYLE MUHTEŞEM”

Haftanın karması tanıtım videosunda ünlü oyuncu için; “Yine Ramazan Döne… Döne, şu anda, Beşiktaş’ı sırtlayan isim. Braga’ya 11 gol attı.. Tek kelimeyle muhteşem” dendi.

Bakmadan Geçme