Ramazan Döne, Ormanspor’a imza attı

Türkiye Hentbol Erkekler Süper Ligi’nin yeni temsilcisi Eskişehir Ormanspor, 2021-2022 sezonu için dış transferlerine başladı.

HENTBOLHABER.NET – Süper ligde iddialı olmak ve Avrupa Kupalarına katılma hedefini gerçekleştirmek isteyen Eskişehir Ormanspor transfer komitesinin çalışmaları neticesinde, önümüzdeki sezon sağ oyun kurucu olarak önemli bir ismi transfer etti.

Türk Henbolunun kariyeri ile önemli bir ismi olarak Ramazan Döne, artık Eskişehir Ormanspor’da ter dökecek.

Hentbolhaber.Net 4 Haziran’da duyurmuştu https://www.hentbolhaber.net/ramazan-done-ormansporda/

Ramazan Döne Eskişehir’e gelerek kulüp yöneticileri ile görüştü ve imzayı attı.

İmza sonrası Başkan Recep Temel: “Ramazan Döne gibi bir değeri takımımızda görmekten çok mutluyuz. Kendisi tecrübesi oyun kalitesi ile hem takım arkadaşlarına hem de hedeflerimize ulaşmakta büyük katkılar sağlayacak. Hem kulübümüze hem de Ramazan Döne’ye bu imza hayırlı olsun.” şeklinde açıklamada bulundu.

Ramazan Döne imza sonrasında yaptığı konuşmada “15 yıl Beşiktaş’ta çok güzel anılar ve başarılar yaşadık. Kalbimin bir kenarında bunları saklayacağım. Artık Ormanspor’dayım ve hedefimiz belli geçmiş yıllarda içinde bulunduğum aile ortamını burada sağlayıp başkanımızın belirttiği hedefimiz olan Avrupa kupasına katılma ve Türkiye’den bir kupayı bu sezon getirmek olacak. Önümüzdeki sezon pandeminin bitmesi ile daha önce milli takım ve rakip olarak hayran kaldığım Eskişehir seyircisi ile salonda buluşacağız ve rakiplerimize karşı +1 olarak onlarla daha güçlü olacağız.” şeklinde açıklamada bulundu.

Ramazan Döne 10 Temmuz 1981 Rize doğumlu olup hentbola Rize İslampaşa Spor Kulübü’nde başladı. Daha sonra Çankaya Belediyespor’da forma giyen başarılı oyuncu 2006 yılında Beşiktaş’a transfer oldu. Uzaktan attığı isabetli şutlarla bilinen Ramazan Döne, 27 Eylül 2014 tarihinde Polonya ekibi Orlen Wisla Plock karşısında tarihinin ilk Şampiyonlar Ligi grup maçına çıkan Beşiktaş’ın ilk golünü atarak, takımının bu şampiyonadaki ilk golünü atma başarısını göstermiştir. 16 sene milli formayı giyen Döne, 2017 yılında Bakü İslami Dayanışma Oyunları’nda da milli takımımız ile beraber gümüş madalya kazanmıştır. Beşiktaş kariyerinde üst üste 11 lig, 10 Türkiye Kupası ve 7 Süper Kupa şampiyonluğunda büyük katkı sağlayan Kaptan Ramazan Döne artık Eskişehir Ormanspor’da.

Hentbolun En’leri 2021 Adayları

Bakmadan Geçme