Ramazan Döne’ye büyük sürpriz

Erkek Milli Takımımızın kampında yılların emektar sporcusu ve son turnuvasına çıkacak olan Ramazan Döne’ye arkadaşları sürpriz yaptı.

HENTBOLHABER.NET – A Milli Takımımızın 2020 Erkekler Avrupa Hentbol Şampiyonası ana eleme gruplarına katılmak için mücadele edeceği IHF Challange Trophy turnuvası sonrası Milli Takıma veda edecek olan Ramazan Döne’ye milli sporcular hediye hazırladı.

Üzerinde eşinin ve çocuklarının fotoğrafının yer aldığı dokuma halı hediye eden takım arkadaşları, Ramazan Döne’nin tecrübesinden çok faydalandıklarını dile getirdiler.

12-18 Haziran 2017 tarihleri arasında Bulgaristan’ın Gabrovo ve Veliko Tarnano kentlerinde gerçekleşecek turnuvada Millilerimiz A grubunda Kosova, Arnavutluk ve İrlanda ile mücadele edecek. Ramazan Döne bu turnuva sonrası Milli Takım kariyerini sonlandırmış olacak.

Ramazan Döne hediye sonrası yapmış olduğu konuşmada, “Çok duygulandım. Hepinize teşekkür ederim. 16 sene boyunca Milli formayı gururla taşıdım. Artık sizin zamanınız  geldi. Ben her çıktığım maçta her zaman başım dik ayrıldım. Mücadelemi hiç bir zaman bırakmadım. Ay yıldızlı formanın ne kadar kıymetli olduğunu en iyi bilenlerdenim. Ben tüm takım arkadaşlarıma da bunu aşılamaya çalıştım. Bundan sonraki maçlarda da arkadaşlarımın bunu düşünerek mücadele edeceğine sonuna kadar inancım tamdır” dedi. 

 




Bakmadan Geçme