Rize Gençlikspor Süper Lig Yolunda

Hentbol Erkekler 1. Lig play-off Yarı Final müsabakalarında mücadele edecek takımlar belli oldu.

Hentbol Erkekler 1. Lig play-off Yarı Final müsabakalarında mücadele edecek takımlar belli oldu.

19-21Nisan 2014 tarihlerinde Ankara THF spor salonunda yapılacak olan 1. LigErkekler yarı final müsabakalarında normal sezonu 1-8. sıralardatamamlayan takımlar dörderli 2 grup halinde mücadele edecek. 1. gruptaKayseri Rainbov Spor, Göztepe, Akçaabat Tütünspor, Rize Gençlikspormücadele edecek olup 2. grupta ise Amasya Taşova YİBO, Konya SelçukluBelediyesi, Anadolu Üniversitesi ve Sakarya Büyükşehir Belediyesikarşılaşacak.

Rize Gençlikspor HentbolAntrenörü Hüseyin Demirci yaptığı açıklamasında 2013 – 2014 sezonundatamamı Rize’li sporculardan oluşan bir kadro kurduk 1. Ligmüsabakalarında özveriyle çalışarak play-off gurubuna kalmayı başardık.Bizden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Kulüp Yöneticilerimiz KenanYücel ve Cafer Küçükmustafa ‘ya ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl MüdürüMustafa Çelik’e teşekkürler ediyorum dedi.

ÖteYandan Gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar final grubuna yükselecek.Final maçları ise 28-30 Nisan 2014 tarihleri arasında Kastamonu AtatürkSpor Salonunda gerçekleştirilecek.

Bakmadan Geçme