Rize’de oturacak yer kalmadı

Erkekler Türkiye Kupası C Grubu 1.Tur müsabakaları Rize’de 2. gününde tamamlandı.

HENTBOLHABER.NET – İlk gün oynanan Merzifon Belediyesi SK ile Rize Gençlik SK maçından 49-27 ile galip ayrılan Merzifon Belediyesi SK olurken, Rize Yenişehir Spor Salonunda 2.gün müsabakasında ise Göztepe ile Rize Gençlik SK karşı karşıya geldi. Bu maçtanda 13-50 gibi farklı skorla galip ayrılan Göztepe oldu. Göztepe ile Merzifon Belediyesi Spor Kulübü 31 Ağustos Pazartesi saat:13.00’de C Grubu birinciliği için mücadele edecekler.

RİZE’DE GÖZE ÇARPANLAR
Türkiye Kupası C Grubunda 4 takım mücadele edecek iken Anadolu Üniversitesi Spor Kulübünün müsabakalara katılmayacağını THF’nin açıklaması ile 3 takım katıldı.

Rize Gençlik Spor Kulübünün 9 altyapı oyuncusu ile sahaya çıkması, farklı mağlubiyetlerini hazırladı. Rize Gençlik Spor Kulübünün ligde bu kadro ile mücadele edip etmeyeceği merak ediliyor.

Rize’de maçları izlemeye gelen kişiler sadece takımlar idi. Yeni yapılan spor salonunda tribünlerde seyirci olmaması Türk Hentbolunun gerçek yüzünü ortaya koydu. Bir tarafta Polonya’da hazırlık maçı için 15000 biletli seyirci olurken, Türkiye’de Türkiye Kupası müsabakasında 10 kişi tribünde yoktu.

 

Bakmadan Geçme