Rize’nin Sultanları Kaynaştı

Rize deki Hentbolun sultanları kahvaltı da buluşarak kaynaştılar.

Hentbol da Süper lig temsilcisi Ardeşenspor ile 1. Lig temsilcisiPazarspor bayan hentbol takımları İl Genel Meclis Başkanı ve HentbolFederasyonu Başkan Vekili Hakan Gültekin’in düzenlediği kahvaltıda biraraya geldi. Kahvaltıya Hentbol federasyonu il temsilcisi FevziNebiöğlu, Pazarspor 2. Başkan ve Genel Sekreter Doğan İnce, Hentboltakım sorumlusu ve Kulüp Müdürü Ahmet Topaloğlu Teknik ekip vesporcuları ile iştirak ettiği kaynaşma yemeğine Ardeşen GençliksporHentbol takımın dan teknik ekibi ve sporcuları ile iştirak etti.

İl Genel Meclis Başkanı ve Hentbol Federasyonu Başkan Vekili HakanGültekin’in,” her iki takım ile bir arada olmaktan mutluyum. Rize gibiTürkiye genelinden bakıldığında ufak bir ilden bir takımı süper lig de1,3 takımın da birinci ligde mücadele etmesi son derece önemli. Bizfederasyon olarak bunu takdir ile karşılıyoruz. Hem Rize hem de Ankaraölçeğinde elimizden gelen gayreti yardımı bu güne kadar gösterdik bundansonrada göstermeye devam edeceğiz. Tüm takımlarımıza yeni sezondabaşarılar diliyorum dedi.

Haber

Pazarspor Teknik direktörü Fatma Badoğlu,”Hentbolun Ardeşen de vePazar da temellerini atmamızın ardından bu gün gördüğümüz bu tablogerçekten gurur verici. Bu gün baktığımız noktada hedefimiz buydu vegörüyoruz ki hedefimize ulaşmışız, bu bizi daha da gururlandırıyor. Bubaşarıda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Hentbol federasyonu il temsilcisi Fevzi Nebiöğlu; Bu kaynaşmayısağlayan hakan Beye teşekkür ederken, tüm sporcularımıza hoş geldinizdeyip yeni sezonda başarılar diliyorum. İnşallah önümüzdeki yıllardadaha büyük başarılar gelecektir” dedi.

Haber : Gökhan TELATAR

Bakmadan Geçme