Ruhunu göster Türkiye!

Şampiyonlar Ligi için geri sayım başladı. İlk karşılaşmalara 24 saatten az bir vakit kalmışken EHF, hentbolseverlerin coşkularını paylaşmaları için ödüllü bir yarışma başlattı.

HENTBOLHABER.NET/ÖZEL – İster salonda olun ister evde ekran başında, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi 1. Tur karşılaşmalarının ilk haftasında takımınızı desteklerken çekilmiş bir fotoğrafınızı göndererek Avrupa Hentbol Federasyonu’ndan (EHF) ödül kazanabilirsiniz.

EHF, sezon boyunca her hafta Avrupa’nın her yanındaki taraftarlardan gelen fotoğraflar içinden seçim yapacak ve seçilen fotoğrafların sahiplerine çeşitli ödüller verecek. İlk haftanın ödülü yeni maç topu olacak.

Fotoğrafları Facebook, Instagram veya Twitter hesaplarınız üzerinden #ChampionsLeagueisback konu başlığıyla göndererek yarışmaya katılabilirsiniz.

Haber


HENTBOLHABER.NET SÜRPRİZİ

EHF’nin kampanyasına ek olarak Türkiye’nin VELUX EHF CL’deki ilk ve tek temsilcisi Beşiktaş JK Mogaz Hentbol Takımı’na desteğini gösteren sporseverlere Hentbolhaber.Net olarak bizim de sürpriz hediyelerimiz olacak. Bunun için tek yapmanız gereken  EHF’ye Facebook , Instagram veya Twitter hesaplarınız üzerinden #ChampionsLeagueisback konu başlığıyla gönderdiğiniz mesajlarınızda HentbolHaber’i de etiketlemek:
#ChampionsLeagueisback FOTOĞRAF @Hentbolhaber 

(Facebook, Instagram ve Twitter’da aynı isimle etiketleme yapılmasına dikkat edilmelidir: @Hentbolhaber)

BEŞİKTAŞ MAÇININ GÜN VE SAATİ
Beşiktaş JK Mogaz deplasmandaki ilk maçını 27.09.2014 Cumartesi günü (yarın) Polonya temsilcisi Orlen Wisla Plock ile yerel saatle 16:00’da (Türkiye saatiyle 17:00’de) oynayacak. Karşılaşma D Smart Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak. EHF TV’den de canlı yayınlanacak olan karşılaşma süresince Türkiye, Polonya, Almanya, Avusturya ve Hırvatistan’a IP engellemesi uygulanacak. Karşılaşma son erdikten sonra banttan yayına burayı tıklayarak veya EHF TV sitesinden ulaşabilirsiniz.

ÖDÜL SAHİBİ ÇARŞAMBA GÜNÜ…
Hentbolhaber.Net tarafından seçilen fotoğrafın sahibinin ödülü her maçtan sonraki Çarşamba günü açıklanacak. Beşiktaş’ın şampiyonlar ligi deneyimini ölümsüzleştirecek hediyeler için fotoğraflarınızı bekliyoruz.

EHF ile aynı fotoğrafın seçilmesi durumunda hediye başka bir fotoğrafa verilecektir.

Haydi Türkiye, eller deklanşöre!

#ChampionsLeagueisback @hentbolhaber @bjkhentbol

Bakmadan Geçme