Rumen hocadan taraftara çağrı: “Bizi destekleyin”

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde zirveyi ilgilendiren karşılaşmada Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, sahasında konuk ettiği Konyaaltı Belediyespor’u 34-28 yenerek ikinci sıraya yükseldi.

HENTBOLHABER.NET – Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nin 7. hafta karşılaşmasında Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, sahasında Antalya temsilcisi Konyaaltı Belediyespor’u konuk etti. 

Müsabaka Kastamonu temsilcisinizn 34-28 üstünlüğü ile son buldu. 

Müsabaka ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Kastamonu Belediyespor Antrenörü Costica Buceschi, taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Costica Buceschi, “1 haftada iki tane maç oynadık. Liderlerle oynadık ve her ikisi de zor maçlardı. Çok zor maçlar geçirdik. Kazandığımız için mutluyum, güzel bir maç oldu. Hücumda ve defansta akıllıydık, enerjimiz güzeldi. Galibiyet aldığımız için mutluyum” dedi.

Rumen Teknik Direktör Buceschi, taraftarlara da çağrıda bulunarak, “Taraftarlarımıza maç için teşekkür etmek istiyorum. Özellikle ikinci yarıda biraz daha sanki destek verirler diye düşünüyorum” diye konuştu.

Bakmadan Geçme