Rüştü Şahin: Fark daha fazla olabilirdi

Başkent derbisinde gülen taraf Gençlerbirliği oldu. BŞB Ankaraspor’u 25-26 mağlup eden Gençlerin antrenörü Rüştü Şahin Hentbolhaber.Net’e açıklamada bulundu

HENTBOLHABER.NET – Başkent derbisi kırmızı siyahlılar lehine sona ererken, 2 puanı hanesi yazdıran Gençlerbirliği Antrenörü Rüştü Şahin’e maç ile ilgili yorumlarını sorduk.

Oyuncularının maçta çok iyi performans gösterdiğini söyleyen Rüştü Şahin; “Çok güzel, seyir zevki yüksek bir maç oldu” dedi.

Takımının çok iyi savunma yaptığını ve rakibini etkisiz hale getirdiğini belirten tecrübeli antrenör, hücumdaki disiplinli oyunlarıyla sonuca ulaştıklarını kaydetti.

Şahin; “Sürekli kafa kafaya giden bir mücadele oldu. Maçta bizim öne geçtiğimiz, rakibimizin öne geçtiği zamanlar oldu. BŞB Ankara kadro olarak çok güçlü bir takım. Ancak Gençlerbirliği’nin disiplinli  oyunuyla ortaya çıkan sonuç normal hatta fark daha fazla olabilirdi. Bütün oyuncularım çok iyi konsantre oldular. Alican gibi bir gücün yokluğu elbette dezavantaj ancak takım arkadaşları harikulade oyunlarıyla bugün galip gelmeyi bildiler. Oyuncularımın hepsi çok iyi oynadılar” dedi.

Rüştü Şahin; bundan sonra daha üst sıralar için mücadele edeceklerini belirterek sözlerine son verdi.

Büyükşehir Belediye Ankaraspor Antrenörü Aydın Aydınlı’ya ulaşılamadı.

Bakmadan Geçme