Rüştü Şahin: “İlk Galibiyet Önemli”

Hentbol Erkekler Süper Liginde ilk defa mücadele eden Gençlerbirliği’nde, hafta sonu kazanılan müsabaka , ilk galibiyet oldu.

Antrenör Rüştü Şahin, Adana Çukobirlik karşısında elde edilen galibiyetin önemli olduğunu vurguladı. Şahin yapmış olduğu açıklamada, " Birbirinden zorlu müsabakalar oynuyoruz. Her maçta farklı kazanımlarımız oluyor. Adana Çukobirlik müsabakasında da galibiyet ile ayrılmak bizim için önemli idi. ve bunu başardık. Zevkli ve çekişmeli geçen bir müsabaka oldu.  10.haftaya kadar birçok müsabaka oynadık. Bazılarında iyi oynadık kaybettik bazılarında ise kötü oynadık kaybettik. Ancak şanssız olduğumuz müsabakalar oldu. Şeytanın bacağını bir türlü kıramadık taki bu haftaya kadar. Bu haftadan sonra galibiyetlerimizin deva etmesini istiyorum. Artık bir seri yakalamalıyız"dedi.

Kadrolarına yeni dahil edilen transferler hakkında ise Şahin şu açıklamalarda bulundu. " İki tane 1992 doğumlu ve 1990 doğumlu Sırp oyunucuları kadromuza dahil ettik. Bu oyuncuların ileriye yönelik takıma fayda getireceğini düşündüğümüz için kadromuzda yer verdik. İlereyen dönemlerde ekibimize faydalı olacaklar ve katkıları olacaktır."dedi.

Gençlerbirliği, Erkekler Süper Liginde 10.hafta itibari ile 2 puanla 13.sırada.

Bakmadan Geçme