Rusya’dan Türkiye’ye…

Kadınlar Süper Lig takımlarından Zağnosspor transfere devam ediyor.

Zağnosspor, geçen sezon Rusya’nın Astrakhanochka takımında forma giyen Kristina Tarasova’yı transfer etti.

Kulüp binasında düzenlenen imza törenine, Zağnosspor Kulübü Başkanı Haluk Selim, Başkan Yardımcısı Abdülaziz Baş, yöneticiler Sezgin Üstün ve Barış Sancak ile oyuncu katıldı.

Başkan Selim, burada yaptığı konuşmada, söz verdikleri gibi nokta transferlere devam ettiklerini söyledi.

Üç kulvarda yarışacak iddialı bir kadro oluşturduklarını vurgulayan Selim, “Hücum hattını güçlendirmemiz gerekiyordu. Hocamızın verdiği rapor doğrultusunda Tarasova’nın bu bölgeye güç katacağı kanaatine vardık. Yönetici arkadaşımız Barış Sancak transferi gerçekleştirebilmek adına bizzat Rusya’ya gitti ve bu önemli transferi bitirdi. Camiamıza hayırlı olsun.” diye konuştu.

Selim, transfer çalışmalarının devam edeceğini de dile getirerek, “Bu transferle Türkiye-Rusya ilişkilerinin iyiye gitmesine bir köprü de biz atmış olduk. Transfer dönemini bitirdik demiyoruz, birkaç oyuncu ile daha görüşmelerimiz oldu. Onları da kısa sürede açıklayacağız.” ifadelerini kullandı.

Tarasova ise Türkiye’nin Rusya’dan güzel bir ülke olduğuna işaret ederek, “Türkiye’den böyle bir teklif almak beni mutlu etti. Türkiye Rusya’dan daha güzel bir ülke ve Türk-Rus ilişkilerinin yeniden düzelmesi de ayrıca mutluluk verici. Türkiye’de iyi bir sezon geçireceğimi düşünüyorum. Hedefleri olan, güçlü bir camiadayım. Ben de bu hedeflere ulaşmaya güç katmak için buradayım.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Tarasova kendisini 1 yıllığına Zağnosspor’a bağlayan sözleşmeye imza attı.

Kaynak: AA


//

Bakmadan Geçme