Sabiha Gökçen TEML Müsabakalara Hazır

Sabiha Gökçen TEML erkek hentbol takımı, İl birinciliği müsabakalarına iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Okul takımı bu yılda, geçen yıl olduğu gibi şampiyonluk hedefliyor.

YARI FİNALLERE KALMIŞTI

Okullararası Hentbol müsabakalarında geçen yılın şampiyonu SabihaGökçen TEML erkek takımı  bu yılda aynı başarıyı tekrarlamak ve hattaTürkiye finallerine uzanmak için aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. Antrenör  Murat Kabadayı gözetiminde çalışmalarını sürdüren  okultakımı bu yılda iddialı. Son yıllarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkatiçeken Sabiha Gökçen TEML ekibi geçen sezon il şampiyonluğunu elde edipTürkiye Şampiyonası’nda da yarı finallere kadar uzanmıştı.

YOĞUN ÇALIŞMA 

Yaz döneminden bu yana çalışmalarına  aralıksız devam eden Sabiha Gökçen  artık il birinciliği müsabakalarının başlamasını bekliyor.  Konu hakkında bilgi veren antrenör Kabadayı‘Geçen yıl yakaladığımız başarı çıtasını bu sezon daha yukarılara çekmekistiyoruz.  İyi bir ekibiz. Şımarmadan önce il birinciliğini eldeetmek, ardından önce yarı finallere ve sonra da finallere kadar gitmekistiyoruz’ şeklinde konuştu. 

Sakarya Gazetesi

Bakmadan Geçme