Şahin: Sorunları kısa sürede çözeceğiz

Yozgat Bozokspor Antrenörü Rıfat Şahin, Trabzonspor galibiyetini HENTBOLHABER.NET’e değerlendirdi.

SEYFİ ÇELİKKAYA / HENTBOLHABER.NET – Süper Ligin yeni ekiplerinden Yozgat Bozok Spor Kulübü’nün Antrenörü Rıfat Şahin, ilk hafta Trabzonspor karşısında aldıkları (35:23) galibiyeti HENTBOLHABER.NET’e değerlendirdiği açıklamasında maçta bazı eksiklikleri gördüklerini, sorunları çözmek için zamana ihtiyaçlarının olduğunu ancak bunun uzun sürmeyeceğini belirtti.

Trabzonspor’un sezon öncesinde sıkıntılı bir dönem geçirdiğini ancak bordo mavili ekibin tekrar lige dönmesinden hentbol camiası adına mutluluk duyduklarını kaydeden kırmızı siyahlı ekibin teknik patronu Rıfat Şahin;  “Rakibimizin eksikliklerinin olduğunu biliyorduk. Maçtan önce arkadaşlarımıza yeni bir takım olarak sistemli ve disiplinli bir oyun anlayışını ortaya koymamız gerektiğini söyledik, onlar da gerekeni yaptılar” ifadelerini kullandı.

YOZGAT BOZOK SPOR,TESİS BEKLİYOR

Antrenör Şahin, sezonun ilk maçı olması nedeniyle eksikliklerin bulunduğuna işaret ederek, ”Sorunlarımızı çözmek için zamana ihtiyacımız var. Çok uzun sürede toparlanan bir takım değiliz. Lig öncesinde bir turnuvaya katıldık, Türkiye Kupası maçları oynadık. Rakibimize göre bizim böyle bir avantajlı yanımız oldu. Bir tane sakatımız vardı, bu hafta Pivotumuz Çağrı’yı oynatamadık. Onun eksikliğini arkadaşlarımız hissettirmedi, savunmada ve hücumda ufak tefek eksikliklere rağmen iki puanı hanemize yazdırdık” diye konuştu.

Şahin; “Bize bugün desteğini esirgemeyen taraftarımıza ve başta Cenker Doğan ve Kürşat Kadıfekale olmak üzere bütün yöneticilerimize çok teşekkür ederiz” diyerek sözlerine son verdi.

Bakmadan Geçme