Sakarya Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Korer Koral'dan Beykoz Galibiyeti ve Final Değerlendirmesi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Antrenörü Korer Koral, Erkekler Süper Ligi'nde Play-off Şampiyonluk Etabı müsabakası sonrası Henbolhaber.net'e açıklamalarda bulundu.

2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler Süper Ligi’nde Play-off Şampiyonluk Etabı'nda Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, rakibi Beykoz Belediyesi'ni 35-29 ve 31-30'luk maçlarla yenerek Final Turu'na yükseldi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Antrenörü Korer Koral, Erkekler Süper Ligi'nde Play-off Şampiyonluk Etabı müsabakası sonrasında Henbolhaber.net'e konuştu.

"Büyük Bir Çaba İçindeydik"

Beykoz Belediyesi'nin güçlü bir rakip olduğunu belirterek sözlerine başlayan Koral, "Evet, bütün sezon boyunca büyük bir çaba içindeydik. Bu çabanın ilk adımı olan finali oynama hakkını kazandık ve bu maç bizim için çok önemliydi. Beykoz, sonuç itibariyle güçlü bir rakipti ve  çok iyi çalıştığımızı düşünüyorum. Oyuncular, taktikleri sahaya iyi yansıttılar ve bu sayede final oynama şansını elde ettik." dedi.

Sürecin halen devam ettiğini de belirten Koral, "Önümüzdeki final serisi için hazırlıklarımızı tamamlayıp sahaya çıkarak, en iyi sonuçla takımımıza galibiyeti getirmek istiyoruz. Bu süreçte emeği geçen herkese şimdiden başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Final 20 Mayıs'ta!

Sakarya BBSK ile Beşiktaş Safi Çimento arasında gerçekleşecek olan Play-Off Şampiyonluk Etabı final serisi, beş maçlık bir mücadele olacak. İlk iki maç, Beşiktaş Safi Çimento'nun normal sezonu üst sırada tamamlaması nedeniyle onların sahasında oynanacak. Üçüncü ve dördüncü maçlar ise Sakarya BBSK'nın sahasında gerçekleşecek. Eğer beşinci maça ihtiyaç duyulursa, bu maç yine Beşiktaş Safi Çimento'nun sahasında oynanacak. Seride üç galibiyete ulaşan takım Erkekler Süper Ligi Şampiyonu olacak, diğer takım ise İkinci olacak. Final serisi maçları 20 Mayıs tarihinde başlayacak.
 

Bakmadan Geçme