Sakarya Büyükşehir Belediyespor Hentbol Takımı, bu yıl mücadele edeceği Türkiye Hentbol 1. Ligi öncesinde kadrosunu önemli transferler ile güçlendiriyor.
Yeni sezon öncesinde hedefi Süper Lig olarak belirleyen Sakarya Büyükşehir Belediyesi SK, Bahçeşehir’den kaleci Tolga Kırlı, Yeditepe’den Selim Can Oktar ve Cent Koleji’nden Yargın Gırbaç’ı kadrosuna kattı.
Yeni katılan isimler ile süper lig hedefine emin adımlarla ilerlediklerini ifade eden Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, çalışmaları kararlılıkla sürdürdüklerini belirtti.
Antrenörler Tevfik Karagözoğlu ve Metin Öztürk’ün de hazır bulunduğu imza töreninde konuşan Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Orhan Bayraktar, “7 – 11 Eylül tarihleri arasında İstanbul Yakacık Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek Türkiye Kupası müsabakaları öncesinde önemli transferleri takımımıza kazandırdık. Kaliteli takımların bulunduğu grubumuzda başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum. İnşallah yeni sezonda da hedefimiz olan Hentbol Süper Ligi’ne çıkarak önemli bir başarıya daha imza atacağız” ifadelerini kullandı.
HDI Sigorta Kadınlar ve Erkekler Türkiye Kupası Sekizli Final kuraları... Haberin Devamı..
28. Erkekler Dünya Şampiyonasında mutlu sona Danimarka... Haberin Devamı..
Polonya ve İsveç’in ev sahipliğinde 11-29 Ocak 2023 tarihleri arasında... Haberin Devamı..
Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nin 14. haftası bugün oynanan beş karşılaşma... Haberin Devamı..
Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nin 13. haftası... Haberin Devamı..
Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nin 12. hafta karşılaşmaları, bugün oynanan ve... Haberin Devamı..
Hentbol Erkekler Süper Ligi 13. haftası bugün oynanan iki maçla... Haberin Devamı..