Sakarya Büyükşehir’den üçlü imza

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Hentbol Takımı, bu yıl mücadele edeceği Türkiye Hentbol 1. Ligi öncesinde kadrosunu önemli transferler ile güçlendiriyor.

Yeni sezon öncesinde hedefi Süper Lig olarak belirleyen Sakarya Büyükşehir Belediyesi SK, Bahçeşehir’den kaleci Tolga Kırlı, Yeditepe’den Selim Can Oktar ve Cent Koleji’nden Yargın Gırbaç’ı kadrosuna kattı.

Yeni katılan isimler ile süper lig hedefine emin adımlarla ilerlediklerini ifade eden Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, çalışmaları kararlılıkla sürdürdüklerini belirtti.

Haber

Antrenörler Tevfik Karagözoğlu ve Metin Öztürk’ün de hazır bulunduğu imza töreninde konuşan Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Orhan Bayraktar, “7 – 11 Eylül tarihleri arasında İstanbul Yakacık Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek Türkiye Kupası müsabakaları öncesinde önemli transferleri takımımıza kazandırdık. Kaliteli takımların bulunduğu grubumuzda başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum. İnşallah yeni sezonda da hedefimiz olan Hentbol Süper Ligi’ne çıkarak önemli bir başarıya daha imza atacağız” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme