Sakarya’da Hedef : “Süper Lig”

Türkiye Deplasmanlı Hentbol 1. Ligi ekiplerinden Sakarya Büyükşehir Belediyespor, Hüseyin Kuriş, Şenol Köksal ve İsmail Avşar’ı transfer etti.

Yenisezonda hedefi Süper Lig olarak belirleyen Büyükşehir BelediyesporHentbol Takımı, Ankara Metropol Spor Kulübü’nün tecrübeli pivotu HüseyinKuriş, İstanbul Anafen Spor Kulübü’nün başarılı sol kanat oyuncusuŞenol Köksal ve genç kalecisi İsmail Avşar’ı kadrosuna kattı.

SakaryaBüyükşehir Belediyespor Hentbol Takımı, bu yıl mücadele edeceği TürkiyeDeplasmanlı Hentbol 1. Ligi öncesinde kadrosunu önemli transferler ilegüçlendirmeye devam ediyor. Yeni sezonda hedefi Süper Lig olarakbelirleyen Büyükşehir, Ankara Metropol Spor Kulübünün 29 yaşındakitecrübeli pivotu Hüseyin Kuriş, İstanbul Anafen Spor Kulübünün 21yaşındaki başarılı sol kanat oyuncusu Şenol Köksal ve 20 yaşındaki gençkalecisi İsmail Avşar’ı kadrosuna kattı.
 

Önümüzde Zorlu Bir Maraton Var
HentbolTakımı Antrenörleri Tevfik Karagözoğlu ve Metin Öztürk’ün de hazırbulunduğu imza töreninde konuşan Büyükşehir Belediyespor Kulübü BaşkanıOrhan Bayraktar, Süper Lig’e uzanan zorlu 1. Lig maratonunda önemlitransferler gerçekleştirdiklerini ifade etti. Bayraktar, “HentbolTakımımız bu sezon 12 takımın yer aldığı Deplasmanlı 1. Lig’de mücadeleedecek. Hedefimiz, Süper Lig’e yükselmek. Bu yolda çalışmalarımızkararlılıkla devam ediyor. Yeni transferlerimizin kulübümüze hayırlıolmasını diliyorum” diye konuştu.

Haber

 

Bakmadan Geçme