Şakirpaşa ikide iki yaptı

Kadınlar Süper Ligi 2.haftasında Şakirpaşa HEM SK, galibiyet elde etti.

HENTBOLHABER.NET – Geçen hafta ligin ilk maçında Genç Uşakspor’u 29-37 mağlup eden Adana Şakirpaşa HEM SK, kendi evinde oynadığı müsabakada Samsun GSK’yı yenmeyi başardı(32:27)

Müsabakaya ev sahibi ekip hızlı başladı ve ilk dakikalarda skor üstünlüğünü ele aldı. 15 dakikaya girildiğinde skor 8:6 ev sahibi ekip lehine idi. Bu dakikalarda Adana temsilcisi gollerine devam ederken, Samsun GSK’da aradaki skor farkını kapatmaya çalışıyordu. 20.dakikadan sonra skora denge gelirken, Samsun GSK ilk devrenin sonuna doğru daha etkin olmaya başladı. Ancak ev sahibi ekip istediği skor avantajını elde ederek, devre arasına 13:12 önde girdi.

İkinci yarıda da her iki ekip istekli başladı. Maçın 40.dakikasında Şakirpaşa HEM SK iki sayı farkla önde idi. Maçın 50.dakikasında kadar skorda 1-2 sayı fark vardı. Ancak Adana temsilcisi maçın son anlarında oyuna ağırlığını koydu ve aradaki farkı açmaya başladı. Maçın sonu geldiğinde ise gülen 32:27 ile Şakirpaşa HEM SK oldu.

Serinevler Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Şakirpaşa HEM SK ikide iki yaparak ligde 4 puana ulaştı ve galibiyetlerine devam etti.

Genç Uşakspor’a evinde soğuk duş

İlk heyecan ilk galibiyet

 




Bakmadan Geçme