Sakızcan: “Mutluyum, heyecanlıyım”

Hentbolhaber.net / Yılmaz Acar Davut  Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü, Yalıkavak Spor Kulübü’nden Fatmagül Sakızcan’ı renklerine bağladı. Üsküdar, deneyimli sol kanat oyuncusuyla kadrosunu güçlendirdi. Transferinin ardından açıklamalarda bulunan Fatmagül Sakızcan, daha önce forma giydiği Üsküdar’da yeniden görev alacağı için mutluluk duyduğunu söyledi.

Hentbolhaber.net / Yılmaz Acar Davut 

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü, Yalıkavak Spor Kulübü’nden Fatmagül Sakızcan’ı renklerine bağladı. Üsküdar, deneyimli sol kanat oyuncusuyla kadrosunu güçlendirdi.

Transferinin ardından açıklamalarda bulunan Fatmagül Sakızcan, daha önce forma giydiği Üsküdar’da yeniden görev alacağı için mutluluk duyduğunu söyledi. Sakızcan’ın açıklamaları şu şekilde: “Üsküdar’a geri döndüğüm için mutluyum, heyecanlıyım, takımımıza güveniyorum. Hayatımda önemli bir yere sahip olan Üsküdar’da en iyisini yapmak için mücadele edeceğiz. Yeni sezon yeni heyecanlarla ve hikayelerle dolu olacak. Başarılı bir hikaye yazmanın mücadelesini vereceğiz.”

YUVANA HOŞGELDİN PAYLAŞIMI
Öte yandan Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü de yaptığı paylaşımla Fatmagül Sakızcan transferini duyurdu. İstanbul ekibinden yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı: “Yuvana hoş geldin Fatmagül Sakızcan. Kulübümüzün altyapısından yetişen, milli takımın önemli isimlerinden Fatmagül Sakızcan ile 1 yıllık anlaşmış bulunuyoruz. Başarı dolu bir sezon diliyoruz.”

Bakmadan Geçme