Sakızoğlu 1960 Sümerspor’da Hedef Playoff!…

Hentbol Kadınlar 1.Lig D Grubu 2.hafta müsabakasında evsahibi ekip farklı skor ile salondan galip ayrıldı.

Antalya Dilek Sabancı Spor Salonunda ANTALYA SAKIZOĞLU 1960 SÜMER ile MUĞLA YALIKAVAK BEL. arasında oynanan müsabakada, evsahibi ekip oyuna hızlı başladı ve müsabaka boyunca skor avantajını sağlayarak salondan 35-16 galip ayrılmasını bildi.

Müsabaka sonrası açıklamalarda bulunan Muğla Yalıkavak Belediyespor Antrenörü  Gökhan CEYLAN: " Takım bu sene yeni oluşturuldu. Bu sene D Grubunda tecrübe için  mücadele ediyoruz. Tüm amacımız 2 sene sonrasına. Altyapıdan sporcularımız ve daha geniş bir kadro ile çıtamızı yükselteceğiz."dedi.

ÇİM SAHADA ANTREMAN YAPIYORUZ

Ceylan, Hentbolun en büyük eksikliği olarak antreman yapmak için uygun salonun olmamasına değinerek; "Çim sahada antreman yapıyoruz.Antreman salonumuzun olmaması gelişme sürecimize olumsuz etkisi oluyor.İnşallah bu problemi en kısa zamanda çözeceğiz. Amacımız ilimizde bir yandan da hentbolu tanıtmak, gençlere  spor yaptırmak. Hentbolun sevilmesini sağlamak."dedi.

HaberMüsabaka sonrası galibiyete sevinen Antalya Sakızoğlu 1960 Sümerspor antrenörleri Seda SEVİN ve Cihan ARİZ ortak yapmış oldukları yazılı açıklamada : "Kazandık mutluyuz ancak cok iyi oynamadık , istedigimiz performansıalamadık. Önümüzdeki haftalarda istedigimiz performansı alacağımızıdüsünüyoruz." dediler.

Her iki antrenöre hedefleri konusunda soru yöneltildiğinde : " İlk ikiye oynayıp playoffa gitmek istiyoruz. Kendı altyapımızla yolumuza devam etmek istiyoruz. Amacımız en iyi şekilde hentbol oynamak ve izlettirmek" dediler.

Haber: Ömer ATALAY,Antalya

Bakmadan Geçme