Sakızoğlu Grup Hentbol’da

Antalya'nın köklü spor kulüplerinden Sakızoğlu 1960 Sümerspor'un ana sponsoru Sakızoğlu Grup, şampiyonluk için kesenin ağzını açtı.

Bu yıl Antalya’yıTürkiye Bayanlar Hentbol 1. Ligi’nde temsil edecekSakızoğlu 1960 Sümerspor Kulübü’nün ana sponsoru Sakızoğlu Grup, sporcularaşampiyonluk halinde 10 bin TL şampiyonluk pirimi vereceğini açıkladı. Sakızoğluayrıca, kulübü de bir ev hediye edecek.
 

Haber

Bayanlar Hentbol Ligi’nde yeni sezon 22-23 Eylül’de başlıyor.Lig’de Antalya’yı temsil edecek olan Sakızoğlu 1960 Sümerspor Kulübüçalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sakızoğlu Grubu’nun ana sponsorluğu ilehedef büyüten bayan hentbolcular, ligdeki ilksezonlarında “şampiyonluk” hedefliyor.

Sakızoğlu Grup yetkilileri,şampiyonluk halinde tüm sporculara 10’ar bin lira pirim verileceğini, ayrıcakulübü de bir ev hediye edileceğini açıkladı.

Kulüp Başkanı Ercan Mutlu,Sakızoğlu Grubu’nun desteği ile hedef büyüttüklerini belirterek, “BirinciLig’deki ilk senemizde şampiyonluk parolası ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Çok genç ve kaliteli bir ekibiz. Birinci Lig’in yanı sıra, gençlerde veyıldızlarda da Türkiye Şampiyonluğu’nu hedefliyoruz”dedi.

Kaynak : Antalya – İHA

Bakmadan Geçme