“Salonda Mücadele Etmeyi Özledim”

Bursa Nilüfer Belediyespor’a, sezon içerisinde bir çok müsabakada oynadığı oyunla katkı koyan ve mücadeleci ruhu ile takımı ateşleyen yıldızı salonlara dönmeyi dört gözle bekliyor.

Şuayip Işıldak, sol ayak bileğinin kırılması ile takımını yalnız bırakmış,  play-off maçlarında yer alamayarak takımını yalnız bırakmıştı. O günlerde bu duruma çok üzüldüğü belirten Şuayip Işıldak, takımının bazı maçlarda formasını giyerek, yedek bankına çıkmış ve onlara destek olmak adına yanlarında yer almıştı.

Son olarak Köyceğiz’de hentbolhaber.Net muhabirinin sorularını yanıtlayan Şuayip Işıldak, gerçekten kötü bir sakatlık geçirdiğini ama ne olursa olsun motivasyonunu ve çalışmayı bırakmadığını belirtti.
 

Haber

Işıldak ayrıca, " Hentbol mücadele etmeden olmuyor ve ben play-off müsabakalarında takımımım yanında olamadım. Bu kötü sakatlık artık geride kaldı. Açıkçası salonlarda mücadele etmeyi  özledim. İnşallah şuan kuvvetlendirme çalışmalarım bitti. Yeni sezonda takımımla beraber salonlarda galibiyet için mücadele etmeye devam edeceğim."dedi.

Foto: Hentbolhaber.Net

Bakmadan Geçme