Şampiyon Antrenör Zeki Polat Konuştu

Hentbol Bayanlar Süper Lig’e yükselen Ordu Boztepe Gönülspor’un antrenörü Zeki Polat, hedeflerine ulaştıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Polat, yaptığı açıklamada, Süper Lig’de iyi bir yerde olmak için mücadele edeceklerini belirtti.

Sezonun başından itibaren Hentbol Bayanlar SüperLig’i hedeflediklerini belirten Polat, "Çalışmamızı şampiyonlukdoğrultusuna getirdik ve hedefimize ulaştık. İnşallah, Ordu için hayırlıolur ve bundan sonraki süreçte de Süper Lig için kalıcı bir takımoluştururuz" dedi.

Polat, yeni sezonda öncelikle Avrupa Kupası’na katılmayıamaçlayacaklarını vurgulayarak, "Daha sonra üst sıraları zorlamakistiyoruz. Bu arada transfer görüşmelerimizi de başlattık. Eğerhedeflediğimiz sporcuları alırsak, amaçladığımız yere de varacağımızainanıyorum" diye konuştu.

– "Kızlar başardı"

Play-off’ların ardından Hentbol Bayanlar Süper Lig’e yükselen birdiğer takım olan Atlantikspor’un başkanı Ulaş Ortakaya ise şunlarısöyledi:

"Zorlu play-off müsabakalarını geride bıraktık. Biz ligin iddialıtakımlarındandık. Kızlar oynadılar, başardılar ve Süper Lig’eçıktık. Çok mutluyuz, sevinçliyiz. Camiamıza armağan ediyoruz buşampiyonluğu. İnşallah, Süper Lig’de çok daha önemli galibiyetlere imzaatacağız."

Bakmadan Geçme