Şampiyon Maliye Milli Piyango SK

Genç Erkekler Türkiye Şampiyonasında şampiyon uzatma devreleri sonucu ile Maliye Milli Piyango SK oldu.

HENTBOLHABER.NET – Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası İzmir’de tamamlandı. Turnuva boyunca hentbolun geleceği gençler kıyasıya mücadele ederken, final günü hentbol heyecanı yaşandı.

Özellikle 3.4.’lük maçında iki İzmir ekibi Karşıyaka Belediyesi SK ile Göztepe karşı karşıya gelirken, Beşiktaş Mogaz ile Maliye Milli Piyango mücadelesi finale damga vurdu.

Göztepe Bülent Özkul Spor Salonu’nda oynanan 3.4.’lük müsabakasında Karşıyaka Belediyesi SK, tek sayı farkla Göztepe’yi yenerek (30:29) Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası 3.olarak tamamladı. Göztepe ise 4.oldu.

ŞAMPİYON MALİYE MİLLİ PİYANGO SK

Final maçında Beşiktaş Mogaz ile Maliye Milli Piyango SK karşı karşıya geldi. İlk devrede her iki ekipte üstünlük kurmakta zorlandı ve 12:12 eşitlik ile devreye girildi. İkinci devrede karşılıklı goller ile maça devam edildi. Maçın son dakikasında Beşiktaş Mogaz tek sayı önde iken, Maliye Milli Piyango SK’nın son 6 saniye kala golüne engel olamadı ve normal süre 23:23 eşitlik ile bitti. Uzatma devrelerine geçildi ve heyecan kaldığı yerden devam etti. İlk uzatma devresi sonucunda Maliye Milli Piyango iki sayı farkı yakaladı(25:27). İlk uzatmanın ikinci devresinde Beşiktaş Mogaz daha istekli gözükse de aradaki farkı kapatamadı ve müsabakadan 27:28 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla Maliye Milli Piyango SK 2016/17 sezonu Genç Erkekler Türkiye Şampiyonu oldu.

 




Bakmadan Geçme