Ankara’da düzenlenen Bölge Karmaları Türkiye Şampiyonasında birinciler belli oldu. Erkeklerde Ankara Karması, bayanlarda ise Bursa Karması şampiyonluğa ulaştı.
22 Temmuz Pazartesi günü başlayan ve yaklaşık 350 sporcunun katıldığı Bölge Karmaları Türkiye Şampiyonası’nda oynanan müsabakalar sonunda finalde Erkeklerde Ankara ve İstanbul karmaları, bayanlarda ise Bursa ve Ankara karmaları karşı karşıya geldi.
Erkekler Final maçında Ankara karması, İstanbul karmasını 23-17 yenerek, birinci oldu. 3.-4.’lük müsabakasında ise Bursa Karması, Giresun Karmasını yenerek üçüncü oldu.
Bayanlarda ise Final maçında gülen taraf Bursa Karması oldu. Büyük çekişmeye sahne olan maçı Bursa Karması 23-13 kazanarak birinci oldu. 3.-4.’lük maçında ise Manisa Karması, İstanbul Karmasını mağlup ederek üçüncü oldu.
Resimler: THF.Gov.Tr
Hentbol Şurası 2022 Alt Komisyon toplantıları THF Yıldız Tesisleri’nde gerçekleştirildi.... Haberin Devamı..
Mercedes-Benz Türk, bugün gerçekleştirilen imza töreni ile Türkiye Hentbol... Haberin Devamı..
Hentbol Şurası 2022 Alt Komisyon toplantıları THF Yıldız Tesisleri’nde... Haberin Devamı..
Türkiye Hentbol Federasyonu, Yalıkavak Spor Kulübü'yle ilgili resmi internet sayfasından... Haberin Devamı..
Türkiye Hentbol Federasyonu Disiplin Kurulu 06 Mayıs 2022 tarihinde tüm... Haberin Devamı..
Hentbol Kadınlar 1. Lig ekiplerinden Kırşehir Belediyespor, Antrenör Ali İhsan... Haberin Devamı..