'Şampiyonlar Ligi Çok Önemli'

Türk hentbolunun ve Beşiktaş'ın en büyük yıldızlarından Ramazan Döne, yeni sezon hakkında Hentbol Haber'e önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş’taki geleceğinin pazartesi günü şekilleneceğini belirten yıldız hentbolcu, “Pazartesi kulüpte yöneticilerle görüşeceğim ve kısmetse bu görüşmeden sonra yeni imza atacağız” dedi.

‘YENİ SEZON ZOR OLACAK’

Haber2012-2013 sezonunda kendilerini çok zorlu bir sezonun  beklediğini ifade eden Ramazan Döne, “Erkekler Hentbol  Süper Ligi’ndeki takımlar son dönemde önemli  yatırımlar yapmaya başladılar. Özellikle Ankara İL  Özel İdarespor, Bursa Nilüfer Belediyespor, Büyükşehir  Belediyesi Ankaraspor iyi transferler  yaptı. Ben şahsen Trabzonspor’un da yönetim  bazındaki bazı sorunları aştıktan sonra iyi şeyler  yapacağını düşünüyorum. Yani özetle bu yıl lig çok  çetin geçecek gibi görünüyor. Kafaya oynayan çok  sayıda takım varını yoğunu ortaya koyacak. Beşiktaş  olarak bizimde tek hedefimiz her zamanki gibi şampiyonluk. Hentbol açısından güzel bir sezon olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

‘ŞAMPİYONLAR LİGİ ÇOK ÖNEMLİ’

Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Müsabakaları’nı geçerek gruplara kalmak istediklerini belirten Döne, “Amacımız Beşiktaş camiasına hentbolda da Şampiyonlar ligi mutluluğu yaşatmak. Bu bizim için çok önemli” dedi.

GENÇLERE ALTIN NASİHATLER

Yeni sezonda Süper Lig’de uygulanacak Gençler Ligi hakkında da çarpıcı tespitlerde bulunan Beşiktaş’ın Milli yıldızı, şunları kaydetti:

“Gençler Ligi’nin kurulmasına sıcak bakıyorum. Puantaj olayının olması, yani Gençler Ligi’nde alınan puanların A Takımı etkileyecek olması nedeniyle tüm ekiplerin altyapıya eğilmek zorunda kalacaklarını düşünüyorum. Yerinde bir uygulama. Ayrıca genç hentbolculara da tavsiyem; Spor hayatlarında beslenmelerine dikkat etsinler. Düzensiz yaşam, sigara, alkol gibi alışkanlıklardan uzak dursunlar.  Başarı için çok çalışsınlar ve ellerine geçen bu fırsatı iyi kullansınlar.”

Bakmadan Geçme