Şampiyonlar Liginde ‘Süper Pazar’

VELUX EHF Şampiyonlar Ligi bugün oynanacak 6 karşılaşma ile yine hentbolseverlerin akıllarını başlarından alacak. Günün maçında Kiel, Paris’e karşı…

HENTBOLHABER.NET – Temsilcimiz Beşiktaş Mogaz HT’nin Portekiz şampiyonu Braga karşısındaki galibiyetiyle başlayan VELUX EHF Şampiyonlar Ligi 2016/17 Sezonunda ilk hafta bugün oynanacak 6 maç ile tamamlanacak.

Devler Liginde Çarşamba (1), Perşembe (3) ve Cumartesi (4) günü toplam 8 maç oynandı.

Şampiyonlar Ligindeki en zorlu mücadelenin yaşanacağı, bilindik tabirle “ölüm grubu” olan A Grubunda bugün TSİ 19:00’da Polonya ekibi Orlen Wisla Plock rekor şampiyon FC Barcelona Lassa’yı konuk edecek.

Günün en heyecan verici maçı ise yine A Grubunda THW Kiel ile Paris Saint-Germain HB arasında TSİ 20:30’da başlayacak.

Son şampiyon Kielce’nin yer aldığı B Grubunda ise TSİ 17:15’de Makedon şampiyonu HC Vardar deplasmanda İsveç şampiyonu IFK Kristianstad ile karşılaşacak.

Macaristan ikincisi MOL-Pick Szeged’in son Bundesliga şampiyonu Rhein-Neckar Löwen’i konuk edeceği müsabakanın başlama saati ise TSİ 18:00.

C Grubunda TSİ 18:30’da Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan tek Fransız ekibi Montpellier HB, eleme grubundan gelen TATRAN Presov ile kozlarını paylaşacak.

Beşiktaş’ın lider olduğu D Grubunda ise son maç Danimarkalı TTH Holstebro ile Dinamo Bucuresti arasında TSİ 17:50’de başlayacak.

Maçlar efhTV.com’dan ve televizyonlardan canlı yayınlanacak.

EHFTV İÇİN TIKLAYINIZ

EHF TV REHBERİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

Kapak fotoğrafı: Sascha Klahn

Bakmadan Geçme