Şampiyonlar Osmangazi Belediyespor ve Muğla Belediyespor

Hentbol Erkekler ve Bayanlar 2.Lig play-off müsabakaları Ankara’da tamamlandı.

Hentbol Bayanlar 1.Lige yükselmeyi garantileyen Osmangazi Belediyesi veAksaray Gazipaşa, final maçında karşı karşıya geldi. Rakibini 29-22mağlup eden Osmangazi Belediyesi şampiyonluğa ulaştı.

HentbolErkekler 2. Lig Play-Off final grubu maçları tamamlandı. Müsabakalarsonucunda Muğla Belediyesi şampiyon, Aydın PTT ise ikinci olarak 1. ligeyükseldi.

Ankara THF Spor Salonunda yapılan HentbolErkekler 2. Lig Play-Off final grubu maçlarının Son gününde Keçiörenspor Rize Karadenizspor’u 42-31 mağlup ederken, ÇayTV’ten canlı yayınlanan Aydın PTT – Muğla Belediyesi maçını Aydın PTT25-21 kazandı. Bu sonuçlarla Muğla Belediyesi, Aydın PTT veKeçiörenspor’un puanları 4 olurken, üçlü averaj sonucunda MuğlaBelediyesi ve Aydın PTT 1. Lige yükselen takımlar oldu.

Bayanlarda daAnkaraTHF Spor Salonunda yapılan ve 3 gün süren final grubu maçlarıyla 1.Ligeyükselen takımlar belli oldu. ÇAY TV’den canlı olarak yayınlanan finalmaçında 1.Lige yükselmeyi garantileyen Osmangazi Belediyesi ve Aksaray Gazipaşa karılaşırken, Osmangazi Belediyesi kupanın sahibi oldu.

Haber

Haber

Bakmadan Geçme