Şampiyonluğun Peşinde İki Antrenör

Hentbol Erkekler Süper Liginde Süper Final serisi başlayacak. Finalde , yarı finaldeki rakiplerinini 3-0 gibi net galibiyetlerle eleyen iki takım Beşiktaş ile Ankara İl Özel İdare Spor Kulüpleri karşılaşacak.

Finalin iki antrenöründen Hentbolhaber.Net’e özel açıklamalar ise şöyle:

 

Beşiktaş Antrenörü MüfitArın , Hentbolhaber.Net’e yaptığı açıklamada , " Centilmence geçenmüsabakaya 2-0 serinin verdiği rahatlık ile sahaya çıktık. Önemli olanfinale yükselmekti ve biz bunu 3-0 seri ile başardık. Ayın 18’inde finalserisi başlayacak. Rakibimiz ligin sürpriz ekibi İl Özel İdare SporKulübü ile zevkli müsabakalar oynayacağız. Güzel , finale yakışır birseri olacaktır ve hak eden ekibin Şampiyonluğu kazanacağına inanıyorum. "dedi.

İl Özel İdare Spor Kulübü Antrenörü Adnan Öztürk , Hentbolhaber.Net’e yaptığı açıklamada , "Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor müsabakasına kötü başladık , müsabakanın son çeyreğine kadar etkili olamadık. Oyunun son bölümlerinde sahaya ağırlığımızı koyduk. Bu zorlu müsabakadan galibiyet ile ayrılıp finale yükseldiğimiz için mutluyuz.  Biz iyi ve kaliteli bir takımız.. Finalde Beşiktaş karşısında gerçek takım kimliğimizi ortaya koyarak , inanarak rakibimizi zorlayacağımızı düşünüyorum. Finalde hentbol severlere güzel hentbol seyrettirmek istiyoruz. " dedi.

Haber

 

Bakmadan Geçme