Şampiyonluk İçin Kolları Sıvadılar

Erkekler Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Ankara İl Özel İdarespor'un tecrübeli Antrenörü Adnan Öztürk, geride kalan 2012-2013 hentbol sezonunu değerlendirdi.

“Özel İdare Spor Kulübü olarak sezonbaşındaki hedefimiz ilk 4 içerisinde yer almaktı.” Diyen Öztürk, “Sezonsonunda bu hedefimize ulaştığımız için takım olarak çok mutluyuz.” Dedi.
 

Haber

"Sezonbaşında ulaşmak istedikleri hedef doğrultusunda eski kadroda büyük birrevizyon yaparak çok yeni oyuncu kadrosu ile lige başladıklarınıbelirten Öztürk, “Uzun ve zorlu geçen normal sezonda son ana kadar düşmeve Play-off’a kalma mücadelesine sahne olan ligimiz son yıllardaki ençekişmeli lig oldu.

Gerek ligin zorluk derecesinin yükselmesi gerekde yeni takım olmanın getirdiği uyum sorunu ligde inişli çıkışlı birgrafik çizmemize sebep oldu. Sakatlıklardan dolayı kadro derinliğimizinazalması bizi ligde üçüncülükten ve kupa finalinden mahrum ettiğinidüşünüyorum.” Diye konuştu.

‘KALİTE ARTIYOR’

HaberLigdeki diğertakımlarında Hentbol Erkekler Süper Ligi’nin kalitesine önemli katkılaryaptığının altını çizen Öztürk, “Öncelikle ligden düşen 51 Niğdesporkadro kurmakta yaşadığı sıkıntılar olmasa ligi daha üst sıralardabitirebilirdi görüşündeyim.

Yeditepe, Trabzonspor ve AkdenizÜniversitesi Antalyaspor’un son ana kadar gösterdikleri mücadeleninligimize oldukça değerli katkılarda bulunduğunu söyleyebilirim.

Son maçlara kadar centilmence mücadelesini sürdüren Kıbrıs Beşparmak teşekkürü hak eden başka bir takım diye düşünüyorum.

Yarınkimin ligi hangi sırada bitirdiği unutulabilir fakat takımlarımızınbugün hentbola verdikleri değerli katkıların yarınlarımız için atılmışbüyük bir adım olduğunu düşünüyorum.” İfadelerini kullandı.

‘YENİ SEZONDA HEDEF ŞAMPİYONLUK’

Haber2013-14hentbol sezonunda çıtayı yükselteceklerinin işaretini veren Adnan Hoca,“Önümüzdeki sezon için çalışmalara şimdiden başladık. Gelecek sezonunoldukça zorlu geçeceğini düşünmekteyim. Bu nedenle zengin ve derin birkadro oluşturmanın gayreti içerisindeyiz. Eldeki kadromuzu koruyup eksikgördüğümüz yerlere yapacağımız 4 veya 5 transfer ile önümüzdeki sezonşampiyonluğu sonuna kadar kovalamak istiyoruz.

Bu sezon ligimizekatkıda bulunan herkese teşekkür ederken önümüzdeki sezonun herkesebaşarı ve mutluluk getirmesini diliyorum.” Dedi.

Bakmadan Geçme